RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bækkelaget lever farlig


Heidi Eieland med et av sine kontringsmål mot Flint.
Heidi Eieland med et av sine kontringsmål mot Flint.
- Vi trenger fire poeng på de sju siste kampene for å berge plassen, mener BSK-trener Anders Pollen.

BEKKELAGET: Etter at håndballdamene til BSK slo Rælingen borte 6. januar, har det bare blitt tap. Nederlaget mot serieleder Flint var det sjuende på rad, og avstanden ned til TGS Arendal under streken er bare to poeng.

Se tabellen for 1.divisjon

Svekket

De siste ukene har BSK mistet flere spillere.

Keeper Rikke Marie Granlund er på studietur til Namibia.

Martine Blomqvist har reist til USA.

Ine Reinemo reiser jorden rundt.

Karoline Søgaard har røket korsbåndet.


I tillegg har Heidi Eieland vært skadet, men hun var tilbake mot Flint og spilte en svært god 2. omgang. Ingrid Loftheim spilte bare de 20 første minuttene, og BSK mistet noe av kraften - både i forsvar og angrep - da hun gikk av banen.

- Vi sparte henne til viktigere kamper. Mot Flint hadde vi ikke noen sjanse, selv om vi bare lå fire mål bak i 2. omgang (28-32) forteller Anders Pollen.

Bedring

Etter nyttår har BSK tapte for både Toten og Fyllingen, som begge ligger på nedrykksplass. Men Pollen mener at de to siste kampene har vært et steg i riktig retning for det unge mannskapet.

- Lørdag var vi gode mot Fredrikstad. Vi hadde sjansen til å vinne, men tapte med to. I dag var vi gode i perioder, men vi slapp inn mange mål.

BSK åpnet bra i forsvar, men skuddbom og tekniske feil ga Flint mange kontringsmuligheter. Tønsberg-laget ledet 21-13 til pause. Men etter pause scoret BSK mange kontringsmål, ved Heidi Eieland.

Bækkelaget vant 2. omgang med ett mål. Flints høyrekant Thea Bjerkestrand Bøe satte inn hele 18 mål, fire på sjumeterskast.

- Fire poeng til er nok

Selv om BSK har hatt en lang tapsrekke, tror Pollen at laget mobiliserer og berger plassen.

- Vi i trenerteamet er rolige for at dette skal gå bra. Vi har bare igjen lag som vi har tatt poeng mot tidligere i sesongen. Det ville være rart om vi ikke tok noen poeng mot disse lagene.

BSK møter Oppsal to ganger og TGS Arendal på de tre neste kampene.

- Tar vi fire poeng her, så er vi helt sikre. Ingen lag rykker ned med 19 poeng. Men vi har totalt sju kamper å gjøre det på.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere