RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
 

Blå musikkaften

Blueselskere hadde tatt veien til Herr Nilsen for å se Kåre Virud og Lars Saabye Christensen i går kveld.

Et møte mellom øst og vest ble konserten promotert som. Det var altså ikke snakk om Vålerenga og Lyn, men blueslegenden Kåre Virud og Lars Saabye Christensen.

Mannen bak blant annet Beatles og Halvbroren gjorde en sjelden opptreden på Herr Nilsen i går sammen med sin gode venn, Kåre Virud.

Leitet lenge

Saabye Christensen har skrevet bluestekster så lenge han kan huske og produksjonen siden den gang har vært bra. Det eneste problemet han hadde var at han trengte noen som kunne synge tekstene sine.

Han leitet land og strand og år etter år for å finne den perfekte stemmen. Til slutt fant han den i form av telemarkingen Kåre Virud og siden begynnelsen av 90-tallet har de to fremført sine lett humoristiske blueslåter med stor innlevelse.

Humoristisk

Når de opptrer sammen kaller de seg Norsk utflukt og det var nettopp en utflukt vi var vitne til i går. Saabye Christensen lekte seg med ord og stemninger og hadde publikum i sin hule hånd med en sin lavmælte og lunefulle humor.

Bandet på sin side laget et musikalsk landskap som passet som hånd i hanske med Saabye Christensens hverdagshistorier.

Stor suksess

Arrangementsansvarlig, Tone M. Berg gledet seg stort over at Herr Nilsen var utsolgt. Til daglig sitter hun i styret i Østkanten Bluesklubb og kan fortelle at blueskveldene på Herr Nilsen som regel er en stor suksess.

- Etter at vi begynte å arrangere sammen med Vestkanten så ser vi at flere og flere kommer på konsertene våre, forteller hun. Det betyr at vi kan tilby større band og det er positivt for begge klubbene og ikke minst publikum.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere