RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fornøyde Black Stone Cherry: "Awesome debut in Oslo tonight!"
Fornøyde Black Stone Cherry: "Awesome debut in Oslo tonight!"

Black Stone Cherry

OSLO ØST: Når de ankom Oslo så kåret de straks byen til turneens kaldeste sted så langt. Men lovet og gi alt for å få opp varmen på John Dee.

Fra første låt, Rain Wizard, ga sørstatsguttene alt for å få opp stemningen. Med bare to album i bagasjen har de stor selvtilit. Men som de selv sa det. Platene til BSC har ingen b-sider. B-sider er bullshit. Og det gir jeg de rett i. Med klare referanser til Led Zeppelin og sørstatsrock. Og - noen seige riff ala Black Sabbath har også funnet sin plass hos bandet. Trenger man mer for å få en vellykket rockekveld? Neppe.

Ungt, proft og tungt

Det er noe eget med ungdommelig iver. BSC har hvert lenge på veien nå, og skjønner verdien av å gi av seg selv. De stiller selvsagt opp ved merch-salget etter konserten. De er lett ekstatiske over å se at folk kommer på konsert en kald høstkveld. Og de er proffe nok, når gitaren til Ben Wells kommer ustemt på scenen, til raskt å ta en annen låt. Aldersmessig er bandet fra 20-23 år. Publikum var fra 18-40. Det sier litt om bandets potensiale

De vel 200 hundre som var på John dee har fått oppleve et band, som ikke bare er ute etter verdensherredømme, men som snart burde få det!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere