RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blant de beste bryterne i Norge

Jesper Klostermann tok gull, men også flere av de andre gutta fra Lambertseter Bryteklubb imponerte under helgens ungdoms-NM på Kråkerøy.

KRÅKERØY: For et par uker siden forsynte de unge bryterne fra Lambertseter seg grovt av premiebordet under det nasjonale guttemesterskapet i Fauske. Helgen etter fulgte de litt eldre gutta opp med strålende innsats da NM for ungodm og junior gikk av stabelen på Kråkerøy.
Fasiten denne helgen ble tre medaljer i ungdomsmesterskapet, og dermed har det blitt sju medaljer og fire fjerdeplasser i løpet av to helger. Det er over all forventning for Lambertseter Bryteklubb.
Den eneste gullmedaljen i helgen sto Jesper Klostermann for da han vant 85 kg ungdom etter å beseiret klubbkameraten Emil Vestum i finalen.

I klassen 54 kg ungdom ble det sølv til Michael Krohn. Han tapte finalen for Kenneth Olsen Akset fra Tana IF. På sin vei til finalen slo Michael klubbkameraten Robin Bråthen. Sistnevnte måtte nøye seg med fjerdeplass i ungdomsklassen etter å ha blitt mester i gutteklassen for to uker siden.
Dagen etter ble NM for junior arrangert på Kråkerøy. Her stilte Lambertseter med sine to ungdomsbrytere Jesper Klostermann og Emil Vestum. Begge gikk da i klassen 84 kg. Begge brytere vant kamper, men nådde ikke helt opp i likevel. Men det ble en hederlig fjerdeplass til Jesper i vektklassen hvor ni utøvere deltok.

Som nevnt to strålende brytehelger for Lambertseter Bryteklubb, og vi skal ta med oss at det er en bragd at guttebryterne hevdet seg i ungdomsklassen og at ungdomsbryterne satte preg på juniorklassen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere