RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
 

Blant Oslos to beste klubber

Scene: Torsdag kveld kl. 20.39.07. Jeg inntar verdens beste lutefisk hos maesto Jørn på Gamle Raadhus. Inn tikker en sms: "Hey. I am a blue and white member. We have a deal president" Jeg løper ut og brøler så høyt at noen blåhårede gamle damer ved utgangen setter gebisset i halsen. De ser meg på meg som om jeg er en khattyggende somalier som veiver vilt med et sverd med den ene hånda og drar meg i loffen med den andre. Årsaken vil mine gledeshyl er selvfølgelig at David Brocken etter en uke i tenkeboksen, vraker Ålesund og velger å bli ny sportsdirektør i Frigg. Med Brocken som anker klarer vi alt, og kan umiddelbart legge ut på de mest farefulle seilaser.

Hver gang jeg pusser og tar i bruk de største bokstavene
som er nedlåst i Friggs omfangsrike montre på klubbhuset får jeg en anonym og baktung innsender, "Gullhår i røven", etter meg på Friggs diskusjonsforum. Han mener mine store ord ikke passer seg i Frigg, og mener at det heldigvis er langt flere seriøse folk enn meg i klubben. Vel her skal "Gullhår i røven" få mer ammunisjon: Innen 2014 skal Frigg bli en av Oslos to beste klubber. Jeg kunne sagt "beste" framfor "to beste", men siden det er en bitteliten mulighet for at kjøpeklubben noen steinkast unna Østmarka, på jordene der skøytefolket en gang pleide å gå i ring, er det viktig å holde beina på jordet.

På brakka har Gry Tornado
herja vilt i en uke og kontordelen er nå så shina og tilrettelagt at kongen og dronningen skal bli invitert til ettermiddagste. I sponsorland herjer Don Valentino og setter tenna i skinka di helt du veiver nåde med en bunke tusenlapper. På brakka kommer den ene delegasjonen fra engelske toppklubber etter den andre. I dag var det en akademisjef innom som har spilt på laget til selveste George Best. I sulkyen som ny daglig leder sitter den Ipswichopphengte fotballprofessoren Solum Gundersen og loser oss lunt gjennom dødens posisjon og først over målstreken.

Ute er det egentlig mørketid, men i Friggland går for tiden solen aldri ned.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere