RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blåser igang julekonsertene


KORPSET: Sinsen Ungdomskorps drar igang hele tre julekonserter i Grefsen Kirke.
KORPSET: Sinsen Ungdomskorps drar igang hele tre julekonserter i Grefsen Kirke. Foto: FOTO: Utlån
Sinsen Ungdomskorps trår til med tre store julekonserter i Grefsen kirke - og med blant annet artistene Grethe Svensen og Ole Børud.

SINSEN/GREFSEN: – Og også med flere profesjonelle musikere på bass, gitar, piano og trommer.I tillegg har vi med Kammerkoret Utsikten, forteller Christel Stub i Sinsen Ungdomskorps. Korpset har tidligere gjort julekonserter med blant annet Sølvguttene, Gaute Ormåsen, og Benedicte Adrian..

Vakker innpakning

– I år har vi vært så heldige å få komme til Grefsen, og Grefsen kirke. Det skal bli en glede å få presentere flott norsk og internasjonal julemusikk i en vakker innpakning. Vi vet at området har mange musikk- interesserte, og som blant annet bruker Scene Grefsenkollen. Våre flotte ungdommer i bydelen er flinke til å vise frem sine musikalske evner i Trikkestallen, sier Stub.

Egen stemning

– Nå håper vi på at lokalbefolkningen støtter opp om julekonsertene med lokal tilhørighet, høy musikalsk kvalitet, nydelig klang og med en stemning man bare får i kirkerommet, ifølge Stub.

Konsertene er onsdag 7. og torsdag 8. desember - billetter fås på Billettservice.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere