RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blått blod på Haugen

I år var det bydel St. Hanshaugen som skulle få fint besøk. Flere hundre festkledde mennesker fra bydelen hadde møtt opp for å ta i mot Kongeparet på "Haugen" 17. mai.

ST. HANSHAUGEN: Ordfører Per Ditlev-Simonsen var en av de som tok i mot Kongen og Dronningen ved ankomsten til parken. Deretter ble monarkene ledet fra Tårnhuset og nedover bakken og frem til scenen av dansende ballettpiker fra Anne Torills ballettskole.

På scenen sto elever fra Ila skole og sang "Barnas verden", en sang fra barn til voksne med budskap om at alle barn i verden må bli sett og hørt.

Bydelens visjon er "Mangfold i sentrum", og det er litt av dette mangfoldet vi ønsker å vise Kongen og Dronningen her i dag, forteller bydelens pressekontakt Milla Dokka, og fortsetter:

Mangfold i sentrum viser til at det er rom for forskjellige mennesker, uansett alder, bakgrunn og kultur.

Og en liten bukett mangfold var akkurat det Kongeparet og vi andre fikk se her i dag: Fra skolekor, dansende ballettpiker, joik, solosang og sist, men ikke minst: Et musikalsk møte mellom ung og gammel ungdom. Bandet Liba Liba Skunk spilte i anledning kongebesøket "17. mai er vi så gla' i" sammen med vokalist Margrethe Holm på 93 år.
Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere