*Nettavisen* Nyheter.

Ble drukket ut på aldershjemmet

Fredrik Elholm (33) fikk sin livs overraskelse da han havnet midt oppi sitt eget utdrikningslag.

Tidligere kulturmedarbeider på Lambertseter alders- og sykehjem, Fredrik Elholm, kom tilbake for å holde konsert. Og fikk sitt livs overraskelse av ni herremenn med løsneser og bart.

Klikk på bildet for å forstørre.

Deltakerne i utdrikningslaget kledde seg opp i løsnese og bart. Det tok sin tid før Elholm oppdaget de noe klovneaktige oppsynene. Fra venstre Georg Bjørkliås, Kjetil Hagenes, Morten Jensen, Eirik P. Elholm, forlover Håkon Dyngeland Solem, Jørn Hammerud, Bjørn Egil Halvorsen, Morten Hope og Bjørn Weider Moen omringer Fredrik Elholm.

LAMBERTSETER: - Jeg tror jeg må be om noe å drikke. Nå ble jeg satt helt ut, sa en perpleks Fredrik Elholm (33), ti minutter ut i konserten på Lambertseter alders- og sykehjem lørdag.

33-åringen, som jobbet som kulturmedarbeider på Lambertseter for noen år siden, trodde han hadde blitt kalt tilbake til sin gamle arbeidsplass kun for å holde konsert. Men den gang ei.

Spredd rundt blant de rundt 50 beboerne og ansatte på tilhørerplass i kantinen på hjemmet, satt nemlig ni menn i 30-årene med noen usedvanlig store neser og rufsete barter.

Noe "attåt"

Det tok et par sanger før Elholm skjønte at dette var en konsert med noe helt spesielt "attåt".

- Jeg skal gifte meg snart, skjønner dere. Og jeg tror jammen jeg skal drikkes ut i dag, meddelte en lattermild Elholm publikum et stykke ut i konserten.

Og ganske riktig. Konsert var nemlig et aldri så lite komplott, satt i stand av forlover Håkon Dyngeland Solem i samarbeid med ledelsen ved Lambertseter. Mens Elholm var ute for å lufte seg før konserten, snek ni kamerater med løsnese og bart seg inn blant tilhørerne.

Men det tok altså en stund før Elholm skjønte at han var i ferd med å bli lurt. Han fikk imidlertid øye på stadig flere merkelige "bartemenn", og la etter hvert to og to sammen.

Elholm gjennomførte imidlertid konserten med stil, før det umiddelbart bar av sted til neste post på programmet i utdrikningslaget.

- Jeg hadde ingen anelse om utdrikningslaget. Dette kommer jeg aldri, aldri til å glemme, sier Elholm.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.