Gå til sidens hovedinnhold

Ble drukket ut på aldershjemmet

Tidligere kulturmedarbeider på Lambertseter alders- og sykehjem, Fredrik Elholm, kom tilbake for å holde konsert. Og fikk sitt livs overraskelse av ni herremenn med løsneser og bart.

LAMBERTSETER: - Jeg tror jeg må be om noe å drikke. Nå ble jeg satt helt ut, sa en perpleks Fredrik Elholm (33), ti minutter ut i konserten på Lambertseter alders- og sykehjem lørdag.

33-åringen, som jobbet som kulturmedarbeider på Lambertseter for noen år siden, trodde han hadde blitt kalt tilbake til sin gamle arbeidsplass kun for å holde konsert. Men den gang ei.

Spredd rundt blant de rundt 50 beboerne og ansatte på tilhørerplass i kantinen på hjemmet, satt nemlig ni menn i 30-årene med noen usedvanlig store neser og rufsete barter.

Noe "attåt"

Det tok et par sanger før Elholm skjønte at dette var en konsert med noe helt spesielt "attåt".

- Jeg skal gifte meg snart, skjønner dere. Og jeg tror jammen jeg skal drikkes ut i dag, meddelte en lattermild Elholm publikum et stykke ut i konserten.

Og ganske riktig. Konsert var nemlig et aldri så lite komplott, satt i stand av forlover Håkon Dyngeland Solem i samarbeid med ledelsen ved Lambertseter. Mens Elholm var ute for å lufte seg før konserten, snek ni kamerater med løsnese og bart seg inn blant tilhørerne.

Men det tok altså en stund før Elholm skjønte at han var i ferd med å bli lurt. Han fikk imidlertid øye på stadig flere merkelige "bartemenn", og la etter hvert to og to sammen.

Elholm gjennomførte imidlertid konserten med stil, før det umiddelbart bar av sted til neste post på programmet i utdrikningslaget.

- Jeg hadde ingen anelse om utdrikningslaget. Dette kommer jeg aldri, aldri til å glemme, sier Elholm.

Reklame

Her får du tak i valpekalenderen 2021