RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ble for lette

Groruddalen Ballklubbs fotballherrer fikk det tøft i seriepremieren. Avdelingens antatt beste lag, Notodden ble litt for sterke for GBK.

Rødtvet: Det var Notodden som kom best i gang på Greibanen. Notodden-gutta virket fysisk sterkere enn hjemmelaget, og gjestene etablerte et visst overtak.
Men selv om gjestene var best fysisk, klarte de ikke å spille seg til de helt store sjansene. De gangene GBK klarte å komme seg opp på banen, virket det som Notodden-forsvaret hadde full kontroll.
Økte ledelsen
Nærmest for hjemmelaget var Tom Erik Hansen da han fyrte av et skudd fra om lag 18 meter, men Notoddens keeper fikk såvidt en hånd på ballen.
Rett før pause var det istedet bortelaget som gikk opp i ledelse
Etter hvilen overtok GBK mye av spillet, men hjemmelaget klarte ikke å få ballen i mål. Istedet var det gjestene som økte ledelsen på et frispark ti minutter ut i den andre omgangen. Dermed endte seriepremieren med 0-2 tap for GBK. Men til tross for at det ble tap, var GBK-gutta helt på høyde spillemessig foran de vel 300 tilskuerne som hadde møtt frem på Grei-banen.
PS! Lørdag reiser et revansjesugent GBK til Nordstrand kunstgress for å møte Mercantile. Avspark klokken 1600.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere