RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

ble kåret til Oslos beste bartender.
ble kåret til Oslos beste bartender. Foto: Oda Berby

Ble kåret til Oslos beste bartender

Med cocktailen ”Golden Revolver” gikk bartenderen Sarah Jägenstedt, som til daglig jobber på Revolver i Oslo, helt til topps i en knallhard bartenderkonkurranse i Oslo.

OSLO: – Det var veldig gøy å vinne og veldig uventet, i konkurranse med så mange flinke fagfolk. Jeg hadde lyst til å lage en forholdsvis enkel drink med masse smak og er stolt over at den falt i smak hos juryen, sier Sarah Jägenstedt.

Knallhard konkurranse

18 av Oslos, og kanskje Norges beste bartendere møttes til en knallhard konkurranse i Beefeater Open på Åpenbar i Oslo søndag kveld. Bidragene ble vurdert i henhold til blant annet originalitet, smak og presentasjon. I tillegg la dommerne vekt på publikumskontakt, et viktig element for å skape gode relasjoner til gjester.

– Alle bartenderne holdt et svært høyt nivå, og det var ikke lett å plukke en soleklar vinner. Men til slutt falt valget på Sarah Jägenstedt. Cocktailen hennes var svært godt balansert med smaker som passet godt sammen og som komplimenterte ginen utmerket. I tillegg falt vi for navnet ”Golden Revolver”, sier Silje Takle, jurymedlem, som selv ble kåret til Skandinavias beste bartender i fjor.

Tett etter vinneren kom henholdsvis på 2. og 3. plass, Chris Hervig fra Fridays på Karl Johan og Teo Doverhagen fra Bar i Bygdøy Allé.

Beefeater Open

For 5. året på rad ble Beefeater Open arrangert i Oslo. Konkurransen er et lukket bransjearrangement og alle bartendere i Oslo og omegn er velkommen til å delta. 

Bartendermesterskapet ble arrangert søndag 23. mai på utestedet Åpenbar på Aker Brygge i Oslo.

Juryen besto av Silje Takle, Skandinavias beste bartender, Heidi Stumo, produktsjef for Beefeater i Norge og Øyvind Sitter, administrerende direktør Druen og Åpenbar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere