Gå til sidens hovedinnhold

Ble tatt med 71 plastkuler i magen

Da afrikaneren ble stoppet av tollere på Oslo bussterminal, hadde 71 plastkuler med heroin i magen. Nå er han dømt til fire års fengsel.

GRØNLAND: 10.oktober på morgenen i fjor ble mannen stanset av tollere på Oslo bussteminal. Etter en nærmere undersøkelse av mannen viste det seg at han hadde 71 plaskuler med heroin i magesekken. Kulene tilsvarte 850 gram heroin. Mannen hadde tatt på seg smugleroppdraget i Spania. Og via Sverige prøvde han komme inn i landet med buss. I forrige uke ble han i Oslo tingrett dømt til fire års fengsel.

Trodde det var hasj

Tre uker i forveien hadde afrikaneren møtt sin oppdragsgiver. Han var da i store økonomiske vanskeligheter og spurte sin oppdragsgiver om et lån. I stedet fikk han tilbud om å smugle narkotika til Norge mot betaling. Ifølge den dømte mannen trodde han det var snakk om hasj. Noe som oppdragsgiveren mente ikke ville gi så store problemer som tyngre narkotika ville ha gitt. Han har stått hardt på at han med vitende aldri ville ha smuglet tyngre stoffer. Han skulle få 1000 euro for smuglingen.

Reklame

Lansert i dag: Dette er det eneste stedet du får tak i Ultraboost 21