RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bøler "vant" 1-1

Bøler kan være mest fornøyd med resultatet mot storebror Manglerud Star, der to gode naboer spilte til 1-1 på Norges Idrettshøgskole onsdag kveld.

Sognsvann: Det var en lite severdig forestilling mellom to gode naboer på Sognsvann igår kveld.
1. divisjonsklubben Manglerud Star virket direkte utilpass, mens Bøler gjorde jobben og fikk uttelling i form av et godt resultat og viste at de kan bli et topplag i 3. divisjon i år.
Scoringene kom som følge av en keepertabbe av Kjell Petter Oppheim og en feilaktig idømt straffe til Mangerud Star. Ellers var det tamt foran målene bare dager før seriepremieren til Manglerud Star mot Hønefoss førstkommende søndag på Bislett Stadion.

- Formasjonsøkt

- Dette var altfor dårlig spill for vår del og jeg er skuffet over innsatsen til laget. Det virker som om gutta holder igjen litt før seriestart og det beste som kom ut av dette var at vi fikk gjennomført en god formasjonsøkt, sa Manglerud Star-trener Geir Midtsian.

Fornøyd Bøler-trener

- Dette var en veldig bra kamp fra vår side, og ut ifra hvordan kampbildet fortonet seg ville jeg blitt direkte sur hvis vi hadde tapt, sa Bøler-trener Dag A. Midtland.
- Vi er også som klubb meget stolte av at Manglerud Star ønsket å møte oss til kamp, og det at vi ga dem god motstand gjorde sitt til at vi fortjente å møte dem, fortsatte Midtland som i denne kampen syntes sitt lag var fullt på høyde med Manglerud Star da det gjaldt det taktiske og det kondisjonsmessige.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere