RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bøler-fest "tok helt av"

Når helt unge lager fest uten voksenansvar, kan de fort miste styringen.

Bøler: En slik fest kom ut av kontroll på Bøler fredag kveld. Vi fikk melding om svært mange ungdommer på Bøler samfunnshus, og etter hvert kom flere meldinger om både mye fyll og kranglete ungdommer, forteller stasjonssjef Gro Smedsrud. Etter det patruljer som var på stedet har referert, var dette en fest som en ung jente på bare 16 år som hadde. Hun hadde fått leie samfunnshuset til fest. Etter hvert tok det helt av.

Første patrulje på stedet ba raskt om forsterkninger, og etter hvert måtte fire patruljer og foreldre i sving for å få dempet gemyttene og avsluttet festen. Det var en del unge som var svært så kranglete etter at vi satt strek for festen.

Politiet har loggført flere timers arbeid før de kunne sette sluttstrek og var klare for nye oppdrag.

Vår kommentar til dette er at foreldre må vise ansvar. Når de lar sine unge håpefulle ha fester uten voksenkontroll, kan det fort bli bråk og ødeleggelser, sier stasjonssjefen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere