RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bøler IF i sorg

Tidligere fotballspiller for Bøler døde under trening med Orre IL.

Bøler/Orre: Det er med sjokk og fortvilelse Bøler IF mottok beskjeden om at Kjartan Ellingsen (27) døde natt til tirsdag 28. mars.

Kjartan falt om med hjertestans på A-lagstreningen til Orre IL (Jæren) mandag kveld og det ble umiddelbart igangsatt gjenopplivningsforsøk før ambulansepersonell kom til stedet og fortsatte behandlingen. Kjartan ble fløyet med luftambulansen til Stavanger Universitetssykehus, og meldingen om hans bortgang kom rundt midnatt.

Ord blir fattige

Kjartan har tidligere spilt for Bøler IF, og det er med tungt hjerte at vi mottar beskjeden om at han er falt bort bare 27 år gammel. Ord blir fattige i en slik situasjon, men alle i Bøler IF og sikkert også i hele Fotball-Norge har den dypeste medfølelse for familie, venner, lagkamerater og støtteapparat i Orre IL i denne tunge tiden, sier Bjørn-Olav Larsen som er leder for fotballstyret i Bøler.

Etterlyser hjertestartere

Daglig leder i Bøler IF Morten Syversen etterlyser hjertestartere til klubbene og er oppgitt over situasjonen.

Hver klubb burde hatt tilgang på en hjertestarter og noen burde være i stand til å subsidiere noe som er så viktig, i dette tilfellet Norges Fotballforbund, sier Syversen.

Jeg ser også for meg at opplæringen i bruk av en hjertestarter kunne integreres i de ulike trenerkursene i regi av forbundet, avslutter Syversen som ønsker en videre og bredere debatt om temaet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere