RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bølers Kjetil Aune imponerte på 100-meteren under Bislett Special Olympics. Med en suveren seier gjorde han som Usain Bolt i OL.
Bølers Kjetil Aune imponerte på 100-meteren under Bislett Special Olympics. Med en suveren seier gjorde han som Usain Bolt i OL.

Bølers svar på Usain Bolt

Bølers Kjetil Aune gjorde som Usain Bolt, da han vant 100 meter i suveren stil under Bislett Special Olympics.

BISLETT: Kjempeartig! jubler Kjetil.

Da Nordstrands Blad pratet med Bøler-utøveren før 100-meteren hadde ikke Kjetil store forventninger til løpet. Gleden var dermed stor da han føk inn til en suveren seier akkurat som Usain Bolt fra Jamaica gjorde det i 100 meter-finalen i OL i Beijing nylig.

Det gikk mye bedre enn jeg hadde trodd. Kanskje det er lettere å gjøre det bra når man ikke har noe håp om det på forhånd? undrer Kjetil som er bosatt på Ulsrud.

OL-stemning

Bislett Special Olympics er et årlig landsomfattende arrangement for utviklingshemmede. Og at Olympics er en del av navnet er ikke tilfeldig, for også på Bislett forsøkte man å skape ordentlig OL-stemning blant annet ved en innmarsj som start på lekene, der klubbene marsjerte inn hver for seg.

Jeg var med her i fjor også, men da var det dårlig vær. Det var mye bedre denne gangen, sier Kjetil Aune fornøyd.

Ulsrud-mannen forteller at han også har sett mye på lekene i Beijing de siste ukene.

Jeg lot meg spesielt imponere av Bolt i OL. Han er rask, fastslår Kjetil.

Høydepunktet

Ulsrud-mannen kom til arrangementet på Bislett sammen med fire andre klubbkolleger i Bøler IF. På friidrettsarenaen hadde Bøler-gjengen tre fine dager.

Det har vært veldig bra her. Dette er årets høydepunkt helt klart, sier Wenche D. Hansen. Wenche har i likhet med flere i Bøler vært med mange ganger tidligere på stevnet, og nok en gang gjorde hun god figur.

Jeg synees det gikk bra på 100 meter, og jeg har også kastet liten ball her, forteller Wenche som er bosatt på Ulsrud.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere