RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bli en rockelegende


ANMELDT: Rock Band
ANMELDT: Rock Band
Rock Band tok Amerika med storm. Nå er det endelig her.

GAMER.NO: Guitar Hero lurte voksne mennesker ut på stuegolvet for å spille lekegitar. Nå vil Harmonix ha oss til å kaste alle hemninger nok en gang: Rock Band gir oss gleden av å skape vårt eget band foran TV-en.

Les også: Metallica dominerer Rock Band

Instrumentpakken du får kjøpt, inneholder gitar, mikrofon og et trommesett. I tillegg kan du koble til en ekstra gitar, slik at du også får rom til en bassist til bandet. Gitarer og trommer får servert sine noter ved siden av hverandre, mens vokalen er plassert øverst.

Les også: Turboneger med i Rock Band 2

Gitaren fungerer omtrent som i Guitar Hero og vokalen minner om SingStar. Utprøvd og velfungerende altså. Trommene briljerer også. De leverer ikke bare suveren underholdning: Opplevelsen er så realistisk at du nesten glemmer at dette bare er et spill.

Les også: Dårlig Aerosmith-opplevelse

Selv om Rock Band er artig alene, er det sammen med andre at det virkelig smeller. Det er rett og slett svært lite som slår følelsen av å ta publikum med storm, sammen med et knippe venner. I tillegg til det gode låtutvalget finnes det rikelig med sanger til salgs på nett (gjelder ikke Wii og Playstation 2).

Les også: Slitsom rock'n'roll

I Norge er Rock Band foreløpig kun tilgjengelig på Xbox 360, flere måneder etter at det kom ut i USA og til dobbel pris (fra 1800 kroner, for hele pakken). Dessuten ønsker vi oss høyere kvalitetsfølelse på instrumentene. Likevel: Rock Band er det nærmeste du kommer en garanti for en vellykket fest.

Les hele anmeldelsen på Gamer.no


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere