RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bli med på dommerkurs!

Nå har du en unik sjanse til å lære fotballdømming av Tom Henning Øvrebø.

Lambertseter: Dommergruppa i Nordstrand IF med Tom Henning Øvrebø i spissen inviterer til dommerkurs neste mandag.

Kurset varer fra klokka 18 til 21, og alle interesserte fra 13 14-års alderen og oppover er velkommen, forteller Nordstrand -dommeren.

Et innblikk

Selv var han 14 år gammel da han begynte med dømming. På en cupfinale fikk han tildelt en brosjyre om fotballdømming, og dermed begynte ballen å rulle. Tom Henning Øvrebø vokste opp på Lambertseter, men spilte fotball i Nordstrand IF sammen med kameratene sine. Det var også her dommergjerningen begynte. Den profilerte Nordstrand-dommeren understreker at det ikke er noen forpliktelser med å være med på kurskvelden på kunstgresset.

Du trenger ikke å dømme i ettertid, men kurset gir en god mulighet til å få et bedre innblikk, sier han. I fjor ble et tilsvarende kurs arrangert, og her var både foreldre, trenere og en del unge med. De som har lyst kan få prøve seg som dommer i Nordstrand Cup (minifotball), som arrangeres senere i oktober.

Om lag 15 personer var med på kurset i fjor. Kommer det like mange nå, så er vi veldig godt fornøyd, sier Øvrebø.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere