RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bli med på innsamling!

Hellerud videregående skole har samlet inn 6292 kroner til flodbølgeofrene. Elevene bak oppfordrer andre videregående skoler til å følge etter.

Tveita: Da elevene på Hellerud videregående skole samlet seg etter juleferien, var hele skolen preget av katastrofen i Sørøst-Asia. Elevene i klasse 3AAA tok da initiativet til en innsamlingsaksjon.
Vi ville samle inn penger for å bidra litt vi også. Derfor lagde vi brev til alle på skolen og inviterte til en konkurranse, forklarer Shiba Ali Islam og Hirra Rashid Saleemi i klasse 3AAA. De ulike klassene på skolen ble alle oppfordret til å ta med penger, og konkurransen gikk ut på å være klassen som bidro med mest. Forrige tirsdag gikk jentene rundt og samlet inn penger i de ulike klassene. Opptellingen viste at 6292 kroner var kommet inn.
Og så har jeg 80 kroner til her, sier Hirra.
Ikke fornøyd
Det var klasse 3AAA selv som bidro mest i innsamlingsaksjonen. 1097 kroner kom fra denne klassen. Shiba Alia Islam og Hirra Rashid Saleemi er likevel ikke helt fornøyd med resultatet.
7000 kroner er ikke lite, men vi hadde håpet på noe bedre, sier jentene. De er allerede i gang med å planegge flere innsamlingsaksjoner.
Vi tenkte vi kanskje skulle ta en runde til, fordi det var ikke alle som visste om aksjonen sist, sier Shiba. Både hun og Hirra oppfordrer dessuten andre videregående skoler i Groruddalen til å kjøre liknende innsamlingsaksjoner.

Vi tenkte kanskje vi skulle ta en runde til
Shiba Ali Islam

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere