RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bli med på lanseringsfest


Nå kan du få en gratis konsert med bandene EstherOrkester, Gerilja og Stereopol på Månefisken onsdag 14. september
Nå kan du få en gratis konsert med bandene EstherOrkester, Gerilja og Stereopol på Månefisken onsdag 14. september
Vi lanserer en ny tjeneste for kultur og uteliv i Oslo. Det markeres med gratiskonsert med bandene EstherOrkester, Gerilja og Stereopol for våre lesere på Månefisken.

OSLO: Onsdag 14. september kan du bli med på lanseringsfest med dittOslo. Festen er klokken 18:30 på Månefisken, og vi deler ut 250 gratis konsertbilletter etter førstemann til mølla-prinsippet.

Festen er gratis, og påmelding skjer via denne nettsiden. Du må gi oss ditt navn, mobilnummer og e-postadresse for å bli med.

Det er ikke flere plasser igjen. Påmeldingen er nå stengt.

Del på Facebook

Her er bandene som skal spille på festen:

Gerilja

Gerilja (fra spansk guerrilla, «liten krig»). Med innflytelser som strekker seg fra langhåra argentinske fotballhelter til Megadeath, gammel Aerosmith, Primal Scream og Alice Cooper – så treffer Gerilja deg i magen som aldri før. Først kom Ep, så kommer det skive. 2011 er året da døgnfluedødaren nok en gang skal ut i rampelyset.

Myspace: http://www.myspace.com/gerilja

 

Stereopol:

Stereopol spiller melodiøs rock som hopper fra stil til stil med svevende melodier og kontant vittighet.
Dette er svevende metropolmusikk der gode melodier, fine taktskifter og vokal med stor innlevelse dominerer lydbildet. Denne musikken reflekterer et band der medlemmene åpenbart er opptatt av alle typer musikk, og alle de ulike referansene skaper et spennende musikalsk grunnlag. Bandet slapp sin debut-EP 2. mai 2011 på eget label.
Hjemmeside: www.stereopolband.com

 

EstherOrkester:

Leken pop med uhøytidelig sjarm, fransk storbykabaret eller håpefull melankoli; det er vanskelig å sette EstherOrkesters lydbilde helt i bås. Men hvis Feist, Regina Spektor og Tom Waits skulle starte café sammen i Paris, ville EstherOrkester spilt på åpningskvelden.
Bandet har rukket å lage to kritikerroste album på to år, og har fått rungende ros for å blande den gode melodien med sterke tekster, der det musikalsk balanseres mellom det finurlige og det gjenkjennelige.
Hjemmeside: http://www.estherorkester.com/

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere