*Nettavisen* Nyheter.

Bli med på Spleiselaget

BSK/NIF håper på en god sesong i år. Henrik Wilhelmsen sportssjef BSK/NIF(b.t.v), Alexander Faye Schjøll markedssjef BSK/NIF, Nils Alræk oppmann Nordstrand. Johannes Hippe BSK/NIF, Fredrik Lundgren BSK/NIF, Lillann Eeg Kjærnsmo Nordstrand, Randi Sulland Nordstrand. Foto: Foto: Andreas Lindbæk

Lørdag starter håndballsesongen. BSK/NIF tar imot regjerende seriemester Drammen og nå håper klubben at folket vet sin besøkelsestid.

NORDSTRAND: BSK/NIF gjorde en fantastisk sesong i Eliteserien håndball i fjor. Nå ønsker de enda mer entusiasme og glød blant innbyggerne i nærområdet.

– Forrige sesong var spådd en veldig tung sesong som nyopprykket. Men vi gjorde en god sesong og var meget sterke hjemme hvor vi blant annet slo alle topplagene.. Nå ønsker vi å skape enda mer entusiasme rundt kampene våres her hjemme, sier sportssjef Henrik Wilhelmsen.

Fylle tribunen

Styremedlem i BSK/NIF, Tom Nilsen, ønsker fulle tribuner gjennom hele sesongen. Hallen tar 800 tilskuere og i fjor hadde de et snitt på 500 tilskuere.

– I år ønsker vi fulle tribuner. Motstanderne skal merke at det å komme til Nordstrandshallen er et helvete. De som gjestet hallen i fjor merket trykket, men i år håper vi på enda mer trøkk og entusiasme, sier Tom Nilsen.

De har noe de kaller Spleiselaget, det vil si at de får billetter gjennom hele sesongen til kampene til Nordstrand damer elite, BSK NIF herrer elite og BSK første divisjon. Det var 100 personer som kjøpte sesongbillett i fjor, og nå håper de på en fordobling.

– Her får de muligheten til å se alt av topp håndball gjennom en hel sesong. Man får fast plass på tribunen og man får servert kaffe med noe attåt, sier Nilsen.

Hvor er dere?

Det bor 40 000 mennesker i bydelen og det er en stor interesse for håndball i området. Allikevel holder mange seg hjemme på kampdagen.

– Vi må få folk opp av sofaen. Alle hjemmekampene våres unntatt en går lørdag klokken 16.00. En perfekt start på en lørdags kveld, sier Henrik Wilhelmsen.

Tom Nilsen gir også et lite spark bak til alle i området som opplevde gullalderen på 70 og 80-tallet.

– De spilte for fulle tribuner og interessen var enorm. Men hvor er de nå? De er i alle fall savnet og vi håper at de er med å støtte opp i år, sier Tom Nilsen.

Regjerende mester

Førstkommende lørdag gjester regjerende seriemester Drammen Niffen. Gjestene har meldt at det kommer mellom 100 og 150 supportere fra Drammen og de samles sammen med hjemmelagets supportere på Egon før kampstart.

– Egon blir samlestedet før og etter kamp. Spillerne vil også være der etter hver eneste kamp og tilskuerne kan da prate med de, sier markedssjef Alexander Faye-Schjøll.

Lederne sier at det kommer til å bli en jevn serie og de håper og tror at supporterne vil sitte igjen med positive opplevelser etter kampene på Niffen. I tillegg har Nordstrand et veldig spennende ungt lag i Postenligaen. De står med 3 av 4 mulige poeng etter to serierunder.

– Vi skal gi publikum en totalopplevelse og vi garanterer at alle skal få merke at det skjer mye rundt kampene våre. Det kommer til å bli elektrisk i hallen, avslutter Alexander Faye-Schjøll.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.