*Nettavisen* Nyheter.

Bli ny! Onsdag26.januar

Fornyelsesbølgen er slett ikke over enten det nå er på det personlige plan eller det gjelder ditt hjem eller arbeidsplass.

Men det har skjedd noe spesielt i området her på Nordstrand. Gamle, litt slitne RIMI-forretninger er plutselig blitt nye. Det vil si de er blitt døpt om til ICA. Senest nå den på Ljabru.

Ganske pussig, nytt navn, nye priser. Sjokolade kr. 16,- hos RIIMI dagen før, nå i ICA-forretning kr. 18,50. Husker du prosentreging fra dine tidligere år på barneskolen skulle det bli sånn omtrent 15% økning. Prisøkning var det mest markante ved denne omdøpingen. Ja, også at noen varer byttet plass, så vi fikk en liten bli kjent runde i forretningen før vi nådde kassadisken. Betjeningen hadde på forespørsel ikke fått noen lønnsøkning. Men vi som kunder ble gjort kjent med at i løpet av noen måneder skulle forretningen pusses opp. Håndverkere er jo ikke gratis, så det er bra å ha litt i reserve , når regningen kommer.

Et lite hjertesukk til slutt: Vi som forbrukere setter pris på å møte en skikkelig rengjort forretning.!. Nå er riktignok de røde RIMI-kurvene byttet ut med grå. og de er ikke blitt så alt for skitne og seige ennå. Men selv om de fleste varer er innpakket er det fint å se at det følges visse standarder for hygiene og vask.


Kari Sofie Thune

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.