RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bli ny! Onsdag26.januar

Fornyelsesbølgen er slett ikke over enten det nå er på det personlige plan eller det gjelder ditt hjem eller arbeidsplass.

Men det har skjedd noe spesielt i området her på Nordstrand. Gamle, litt slitne RIMI-forretninger er plutselig blitt nye. Det vil si de er blitt døpt om til ICA. Senest nå den på Ljabru.

Ganske pussig, nytt navn, nye priser. Sjokolade kr. 16,- hos RIIMI dagen før, nå i ICA-forretning kr. 18,50. Husker du prosentreging fra dine tidligere år på barneskolen skulle det bli sånn omtrent 15% økning. Prisøkning var det mest markante ved denne omdøpingen. Ja, også at noen varer byttet plass, så vi fikk en liten bli kjent runde i forretningen før vi nådde kassadisken. Betjeningen hadde på forespørsel ikke fått noen lønnsøkning. Men vi som kunder ble gjort kjent med at i løpet av noen måneder skulle forretningen pusses opp. Håndverkere er jo ikke gratis, så det er bra å ha litt i reserve , når regningen kommer.

Et lite hjertesukk til slutt: Vi som forbrukere setter pris på å møte en skikkelig rengjort forretning.!. Nå er riktignok de røde RIMI-kurvene byttet ut med grå. og de er ikke blitt så alt for skitne og seige ennå. Men selv om de fleste varer er innpakket er det fint å se at det følges visse standarder for hygiene og vask.


Kari Sofie Thune

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere