RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kunnskapsformidler: Lær hvordan du lager bannere og slagord av Natur og Ungdom, eller prøv oljeplattformslabyrinten. Mulighetene er mange. Arkivfoto: Karl Andreas Kjelstrup
Kunnskapsformidler: Lær hvordan du lager bannere og slagord av Natur og Ungdom, eller prøv oljeplattformslabyrinten. Mulighetene er mange. Arkivfoto: Karl Andreas Kjelstrup

Bli vis i vinterferien!

CO2-show og apellkurs fra Natur og Ungdom. I vinterferien skjer det masse spennende på Teknisk museum.

KJELSÅS: Bygg din egen fremtidsoppfinnelse. Lær av Natur og Ungdom hvordan du får formidlet dine klimameninger, og lag din spesielle button. Se et kjemishow om CO2 og ekstreme temperaturer. Prøv den oppgraderte sikkerhetslabyrinten «Lille Klaus» og se miniutstillingen om Tandbergs Radiofabrikk!

I tillegg kan du oppleve alle museets spennende utstillinger, Vitensenteret, Robotsenteret, Tekno kafé og den morsomme museumsbutikken.
Teknisk museum holder åpent også mandag i vinterferien. Åpningstidene i uke 8 er 10-18 mandagfredag og 11-18 lørdagsøndag.

For fullt program,se museets hjemmesider.

Interaktiv åpning

Men vinterferieprogrammet sparkes i gang allerede kl. 12.00 fredag 15. februar. To nye interaktive spillinstallasjoner i plastutstillingen på museet innvies.

Syvendeklassinger fra Bjørndal skole vil være til stede på lanseringen for å prøve spillene.

De nye spillinstallasjonene er spesielt utviklet til utstillingen «Plast i det moderne Norge» og gir mulighet til å teste og utvide dine kunnskaper om plastens betydning i samfunnet vårt.

Installasjonene er et ledd i Teknisk Museums arbeid med å ta i bruk moderne teknologi på nye måter i formidlingen av teknologi og vitenskap til barn og unge. Slik formidler vi viktige budskap på en lekende måte, sier Marie Ørstedholm, utstillingsleder på museet.

Spill som undervisning

Elevene er vant til spill, og det er flott å bruke det som en del av undervisningen. Det stimulerer til undring og nysgjerrighet hos de unge, og gjør temaet levende. Det setter barna pris på, forteller Ørstedholm.

Spillene er utviklet i samarbeid med designfirmaet NOON og designer Mosse Sjaastad, som er blant Norges fremste spillutviklere. Plastindustriforbundet og Emballasjeretur har støttet produksjonen økonomisk, heter det i en pressemelding fra museet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere