RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blide barn i bakke og bad

Selv om været var grått var det mange som hadde tatt turen ut den siste helgen av vinterferien.

Skullerud/Lambertseter: Med bare noen få minusgrader i lufta var det fullpakket med biler og folk på parkeringsplassen og på vei ut i marka fra Skullerud både lørdag og søndag. Folk ville ut og nyte de siste timene av årets vinterferie. De fleste hadde spent på seg langrennsski og tok turen innover nypreparerte løyper. Mange med store og små barn stoppet i akebakken på Skullerud, og blant dem var Trine Jansen med sønnen Herman Rusten (5 år) som fikk fykende fart på vintersurfebrettet sitt.

I svevet

En guttegjeng på fem fra Dal hadde spent på seg langrennsski for å hoppe i bakken, mens familien Myren hadde tent opp bål og kunne kose seg med utsikt både mot hoppere og akere i alle aldre.

På tennisbanen på Lambertseter var det ikke mange som hadde funnet frem skøytene sine, men en av dem var Erle (5 1/2 år) som debuterte på kritthvite kunstløpsskøyter på snødekket is. Da var det godt å ha lillebror som villig måket vei. Et snøballkast unna, på Lambertseter Bad, var det mange som hadde funnet veien inn til varmere vannaktiviteter. To av dem var Line Boysen Botillen og Kristine Post Remme som moret seg med flyteleker i vannet.
Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere