RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bling bling på Happy


Gull i munn: For rundt 15.000 kroner kan din beste venn få samme gulltann som Happy. Foto: André Jerman
Gull i munn: For rundt 15.000 kroner kan din beste venn få samme gulltann som Happy. Foto: André Jerman
Tispa Happy skaper mote på Frogner

TINKER'N: Fem år gamle Happy håper å skape ny trend blant dyrene på Frogner. Mens eieren stolt viser frem gulltannen til 15.000 kroner. Da Happy, på grunn av en råtten tann, måtte til tannlegen, valgte eieren å gjøre noe ekstra ut av legebesøket.

Jeg fikk valget om å trekke den gamle tannen og la det være et hull der eller rotfylle den dårlige tannen. Da ble det heller en gulltann, sier Christen som er eier av tredjegenerasjonshunden. Han har nemlig først hatt faren Gorgon, som fikk en datter , som igjen ble mor til Happy. Mor og datter luftes sammen i nærområdet hver dag, og Christen synes det er hyggelig.

Jeg er stolt av å ha hatt tre generasjoner med frognerhund, ler eieren.

Trendy

Christen synes det var på tide at bestevennen skulle ha litt juveler, og mener det ikke må være forbeholdt de trendy damene på vestkanten eller gangster-rappere på MTV.

Nei, nå er det bikkjenes tur til å kjøre bling bling, sier han og håper flere følger hans eksempel og gir hundene mer gull og diamanter å pryde seg med.

Jeg tror de andre hundene i nabolaget er litt misunnelig når de ser det blinker i munnen til Happy. De logrer hvert fall litt ekstra, sier Christen. Happy står stolt og poserer for fotografen og det er tydelig at hun trives som modell.

Ikke bortskjemt

Selv om Happy har gull i munnen, får hun ikke noe ekstraservice utover det, men eieren forteller at han treffer hundeiere som handler mat til kjeledyrene sine på Fjellberg.

Ja, noen er helt drøye og serverer gåselever fra luksusbutikene til bikkja. Da synes jeg det må være greit å bruke litt ekstra på utseendet også, sier han og tror Happy skal få en tilsvarende tann på andre siden, hvis det skulle bli flere komplikasjoner i munnen til femåringen. Happy løper glad og fornøyd rundt i Tinker'n og leter febrilsk etter pinner som hun stolt kan gni gulltannen sin mot. En ny trend er startet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere