RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Enklere: Brødrene Kvilhaug vil snart kunne sette ut kajakkene sine fra en brygge i Ormsundet. Foto: Aina Moberg
Enklere: Brødrene Kvilhaug vil snart kunne sette ut kajakkene sine fra en brygge i Ormsundet. Foto: Aina Moberg

Blir enklere å sette ut kajakken

Padlerne får i løpet av sommeren en egen brygge på Nedre Bekkelaget.

ORMSUND: Det er Friluftsetaten som i løpet av juni skal få på plass en helt trinnfri lavbrygge mellom Ceresbrygga og Ormsundkaia. Bryggen er et tilbud for alle som skal sette ut og ta opp sine kajakker og kanoer.

– Den blir 20 centimeter høy og 3.6 x 6 meter. Det skal støpes et fundament på land, og en landgang på fire meter fører ut til selve bryggen. Det blir dessuten en rampe for rullestolbrukere, forteller prosjektleder Lise Urset i Friluftsetaten.

Brødrene Vemund og Terje Kvilhaug fra Manglerud var lørdag ute på årets første tur med havkajakkene sine. De hilser bryggen velkommen.

– Det er så stille og fint å legge ut båtene i dette hjørnet. En brygge blir jo rene luksusen. Da slipper vi å skli på steiner og få dritt og leire under kajakkene, sier Terje Kvilhaug.

Det blir også muligheter for småbåter å bruke det nye bryggeanlegget ( som er kostnadsberegnet til 1 million kroner) for av- og påstigning. Lagring av båter blir det derimot ikke muligheter til.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere