RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

–Blir glad av all støtte


STØTTE: Yngvar Holm og Hilde Ekeberg-Pilier med lille Isaac samler nå underskrifter for å få tidligere busstrase til Torshov tilbake - med buss 56.
STØTTE: Yngvar Holm og Hilde Ekeberg-Pilier med lille Isaac samler nå underskrifter for å få tidligere busstrase til Torshov tilbake - med buss 56. Foto: Kristin Tufte Haga
Aksjonen for å få tilbake buss 56 til Torshov engasjerer mange. – I tillegg til veldig mange underskrifter, ramler det også inn med støttemail!

NORDRE AKER/SAGENE: Sammen med Yngar Holm fra Lachmannsvei startet Hilde Pilier Ekeberg (Sagene bydel) for en tid tilbake aksjonen for å få tilbake opprinnelig rute for buss 56, fra Solemskogen til Torshov. Fra oktober ble ruten nemlig endret fra Solemskogen til Nydalen, via Storokrysset.

Stor støtte

Og etter at aksjonsgruppa sto frem i avisen, les saken her, så har det ikke manglet på støtte.

– Til sammen har vi nå flere hundre underskrifter! Og vi har på langt nær avsluttet innsamlingen. Man blir jo glad av å lese alle de positive mailene vi har mottattm og til støtte for at bussruta må endres. Og når snøen kommer så tenker vi at det blir mange flere som kommer til å reagere sterkt på at bussen ikke lenger går fra Torshov og opp til Solemskogen, sier Hilde og Yngvar, med henvisning til alle skientusiastene – både familier og andre – som har brukt 56-bussen til markainngangen på Solemskogen.

Alle underskriftene og støttemail skal behørlig bli overlevert til Ruter/Oslo kommune, med ønske om å få bussruta tilbake.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere