RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blitz demonstrerte mot tatoveringsstudio

Lørdag demonstrerte nærmere hundre blitzere mot det de mener er et samlingsted for nynazister i Oslo. Det endte med at politiet måtte bruke tåregass.

OSLO: Et tatoveringstudio skal i følge Blitz være samlingsted for personer tilknyttet en gruppe med nynazistiske sympatier. Demonstrasjonen lørdag var i utgangspunktet lovlig, men utviklet seg altså til et gateslag da politiet ville forhindre demonstrantene i å ta seg over gjerder foran det aktuelle stedet.  .

– De gikk rett mot politiets sperringer og startet å kaste istapper, steiner, snøballer og røykbokser mot politiet, uttalte operasjonsleder Tore Solberg til NRK i etterkant av demonstrasjonen, der to personer ble pågrepet.

- Blitz vil aldri godta at høyreekstremister tar seg til rette i Oslo, og vi veit hvilken trussel slike miljøer utgjør om de tillates å vokse. Lørdag drar vi samla for å kreve at tattoveringsstudioet stenger umiddelbart og at alle nazister kommer seg til helvete ut av byen vår, skrev Blitz på sine hjemmesider tidligere i dag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere