RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bøllete søndagsjazz


Caspersens kvartett, her med Øystein Wold, jazzet på Cafe con Bar søndags kveld.
Caspersens kvartett, her med Øystein Wold, jazzet på Cafe con Bar søndags kveld.
Flere hadde tatt turen til Cafe con Bar søndagskveld for å jazze med Caspersens kvartett.

GRØNLAND: Det var første gang Caspersens kvartett stod på scenen sammen, selv om det ikke skremte kvartettgjengen noe spesielt. Til tross for at de kun hadde øvd én gang sammen var de klare for å herje jazzen på Cafe con Bar.

Bøllete

- Noen av oss har spilt sammen tidligere, men dette er faktisk første gangen vi som kvartett står sammen på scenen, kan kvartettsjefen Martin Caspersen fortelle. Han er ikke nervøs, og bruker tiden før jammingen med å hyggesnakke med resten av kvartetten.

- I utgangspunktet spiller vi vanlige sanger, men så tar vi de fra hverandre og setter de sammen til å bli våre egne, forteller Caspersen videre.

Batteri/trommespilleren Hamlet, som han liker å bli kalt, skyter inn og forteller at de er litt bøllete med jazzspillingen.
- Vi liker å herje litt mens vi spiller, vi bøller egentlig med standardjazz.

Spennende musikk

Flere av gjestene på Cafe con Bar innrømmer at å høre på Caspersens kvartett er spennende, selv om det ikke er det de normalt sett velger å høre på.
Lance Eastgate har tatt turen sammen venninnene sine Eilen Nordlie og Camilla B. Pedersen og er fristet til å komme tilbake for en ny søndagsjazz.
Musikken er veldig bra, spennende. Jeg ville kanskje ikke valgt å sette på dette hjemme, men det er morsom musikk og det er mulig jeg kommer tilbake for mer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere