Gå til sidens hovedinnhold

Blod,svette og tårer

Det er seks uker til seriestart og syv uker til vårens vakreste eventyr Friggcupen. Før den tid kan jeg kun love dere «blood, toil, tears and sweet». Da jeg gikk i 8. klasse bestemte kroppen seg plutselig for å vokse

12 centimeter på et år.
Helt på grensen til hva en kropp kan tåle. Frigg opplever den samme voksesmerten. Utgiftene ved å rykke opp i 2. divisjon eksploderer uten at inntektene nødvendigvis følger etter. Det føles som om hele organisasjonen har havnet i en strekkbenk med en jævel på hver side som drar en ekstra tomme hver gang du tror at nå revner det. Når Friggtreet en gang skal kappes ser du på årringene at 2010 var et eksepsjonelt vokseår.

«Rise to the occasion» .
I den skjærsilden klubben befinner seg er det helvetes varmt og iskaldt i en scizofren blanding. Hvorfor kommer vi til å lykkes og ende opp i Paradiset? Friggkroppen har aldri vært bedre trent.

Drifter Ekrehagen har i en umulig vinter
der kun bortoverskiene trives, sørga for tipptopp treningsforhold. All svetten som ligger igjen på Marienlyst er så konsentrert at den kunne vært solgt som tungtvann til Israel. Friggspillerne i de aldersbestemte gruppene har ofte hatt kledelige kebabmagebelter. De er nå rent av. Som regel må vi snu tabellene på hodet for at Frigg skal ligger øverst. I år skal vi ligge øverst selv når tabellene leses riktig vei.

«When the going gets tough, the tough get goin`».
Du skjønner det er noe på ferde når, nei ikke gribbene, men talentspeiderne begynner å sikle rundt på Friggfeltet. Aldri hvilende går David Brocken rundt på feltet og kommenterer, veileder og oppmuntrer alle spillerne som har satt sin fot på kunstgresset. Du skal ikke ha triksa mange ganger med ballen før det belgiske fotballmirakelet står ved din side med ett øyebryn hevet og guider deg like inn i et kommende proffeventyr på den engelske fotballhalvøya.

«Pain is weakness leaving the body». Smerten Frigg opplever nå skyldes at kebabfettet forlater oss for å bli godvenner med gresset.

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er superutgaven her