Gå til sidens hovedinnhold

Blodig Rambo-safari

Livet som leiesoldat er hardt og brutalt men også temmelig moro.

GAMER.NO: I Far Cry 2 får du ta turen til et afrikansk land preget av borgerkrig. Du spiller en leiesoldat som gjør hva som helst bare noen betaler og da helst i diamanter, den eneste valutaen som fortsatt duger i det istykkerrevne landet.

Spillet foregår i store og relativt åpne omgivelser, og du får massevis av frihet til å velge hvordan du vil nå målene dine.

Du kan være den kalde snikskytteren som skaper kalkulert kaos på avstand, du kan snike deg inn bak fiendens rygg i ly av nattens mulm og mørke, eller du kan leke Rambo og løpe fienden i møte med pekefingeren hardt presset rundt avtrekkeren.

Alle tilnærmingsmåter fungerer, og de fungerer i tillegg veldig godt. Spillet leverer massevis av spektakulær action, og et høydepunkt er brannsystemet, som lar deg svi av store områder med afrikansk villmark.

Far Cry 2 har imidlertid noen problemer. Sideoppdragene (som ikke er nødvendige å utføre, men veldig nyttige) er rimelig ensformige, og du blir stadig blandet inn i meningsløse kamper mens du reiser mellom oppdragene.

Dette hindrer heldigvis ikke spillet i å være svært moro. Det åpne gameplayet gjør at du får total kontroll over din egen skjebne, og de mange herlige våpnene (som kan gå i stykker underveis) fører til heftige kampsekvenser.

I tillegg får vi en omfattende flerspillerbit og et svært kraftig verktøy som lar oss lage egne brett (dette fungerer også på Xbox 360). Totalpakken er et heftig og ambisiøst spill som er vel verdt å få med seg.

Du finner hele anmeldelsen av Far Cry 2 på Gamer.no

Reklame

Husker du disse to idiotene?