RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blogger du i Oslo? Sjekk dette!


BLOGGER: Helle Gannestad ble kåret til den fjerde mektigste med ord av Dagbladet i fjor. Siden 22. juli-rettssaken startet har hun blogget for dittOslo. Bloggen hennes finner du på lokaleblogger.dittOslo.no. Der kan din også komme, uansett hva du blogger om.
BLOGGER: Helle Gannestad ble kåret til den fjerde mektigste med ord av Dagbladet i fjor. Siden 22. juli-rettssaken startet har hun blogget for dittOslo. Bloggen hennes finner du på lokaleblogger.dittOslo.no. Der kan din også komme, uansett hva du blogger om. Foto: Foto: Anette Karlsen
DittOslo.no lanserer en helt ny bloggportal. Dette blir en unik profileringsplattform for bloggere i Oslo.

OSLO: Blogger du og bor i Oslo, er fra Oslo, eller blogger om Oslo?Nå bygger dittOslo.no en ny bloggportal som samler alle Oslo-bloggene på samme sted!

Uansett om du blogger om sminketips, hverdagen din, politikk eller noe helt annet – og uansett hvilken bloggplattform du bruker – kan du få plass her.

Den nye adressen å huske, er lokaleblogger.dittOslo.no.

Siste innlegg på dittOslo

Det er gratis å registrere bloggen, og du kan enkelt gjøre det selv. Har du ikke en blogg, men vet om en som fortjener ekstra oppmerksomhet, kan du tipse dittOslo-redaksjonen om den.

Hver gang en blogger skriver et blogginnlegg, havner den øverst i en såkalt bloggroll, en oversiktsside over lokale blogginnlegg.

De nyeste blogginnleggene havner også snart på forsiden av dittOslo.no, og profileres for alle dittOslo.nos lesere.

Vi anbefaler blogger

Dermed blir det også lettere for dittOslo.no-lesere å oppdage det de lokale bloggerne skriver om. Det kan generere mer trafikk til bloggen din, og bidrar også til en mer variert dittOslo.no-forside.

På bloggportalen vil redaksjonen i tillegg fremheve og anbefale spesielt leseverdige blogger hver uke.

En av bloggene du allerede kan finne på lokaleblogger.dittoslo.no, er Helle Gannestad sin blogg. Gannestad er blogger, fotojournalist og kvinnen bak «tenk så mye kjærlighet vi kan vise sammen»-sitatet.

– Jeg håper jeg kan bidra til at flere stopper opp og tenker – det viktigste er jo ikke hva jeg mener om ting, men at jeg kan bidra til at andre setter tankemaskineriet i gang, sa hun, da hun startet å blogge for dittOslo.no.

Etter hvert vil bloggene også deles inn etter hvor i byen de hører hjemme, og bli spesielt profilert på de ulike lokalavisenes undersider på dittOslo.no. Dermed kan lesere som ønsker å lese helt lokale blogger enkelt finne de nyeste innleggene.

Du kan registrere bloggen din allerede i dag. Gå inn på lokaleblogger.dittoslo.no!
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere