RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

BLOGGER MED UTSIKT: Svein Atle Wilhelmsen i Skanska legger ut nyheter og bilder om utbyggingen av Skullerud Torg 3 på internett.
BLOGGER MED UTSIKT: Svein Atle Wilhelmsen i Skanska legger ut nyheter og bilder om utbyggingen av Skullerud Torg 3 på internett. Foto: FOTO: NINA SCHYBERG OLSEN

Blogger om Skullerud-utbyggingen

Med egen blogger informerer Skanska naboer og andre nysgjerrige om fremdriften til byggeprosjektet Skullerud Torg.

SKULLERUD: Byggingen av boligprosjektet Skullerud Torg pågår for fullt. Her kommer det totalt over 200 leiligheter, i tillegg til en stor dagligvarebutikk, noen andre servicetilbud og et torg for beboere og nabolaget.Skanska, som er entreprenør for tredje byggetrinn på den såkalte Lidl-tomten, har nå en egen ansatt som blogger om utbyggingen på tomten som tidligere gikk under navnet Lidl-tomten.

SE FERSKE BILDER FRA SKULLERUD HER

– Han gjør en kjempejobb i forhold til å holde naboer oppdatert om byggingen, støy, trafikk og annet som påvirker omgivelsene. Skanska er sannsynligvis den første entreprenøren som informerer omgivelsene om fremdriften i et byggeprosjekt på denne måten, sier Anders K. Orset i Skanska Norge.

Nyheter og bilder

Via http://skullerudtorgtrinn3blogg.skanska.no/ kan du blant annet lese at det i disse dager pågår elementmontasje på to blokker parallellt.

– Det vil medføre noe mer tungtransport enn tidligere. En ny P-lomme i Olaf Helsetsvei for lastebiler vil bli tatt i bruk for lossing av elementer. Grunn- og betongarbeider vil pågå som normalt, skriver bloggeren Svein Atle Wilhelmsen.

Denne uken vil noen arbeider pågå til klokken 20, og i slutten av neste uke starter de opp med tømrerarbeider i blokk A.

På bloggen kan du også lese om en liten brann som oppsto i forrige uke.

Positive tilbakemeldinger

Svein Atle Wilhelmsen forteller om gode tilbakemeldinger.

– Vi har fått noen positive kommentarer på bloggen fra byggherren om en ryddig og god byggeplass, og fra naboer/kjøpere som syntes det er artig å følge med på bildene som kommer ut, sier Wilhelmsen.

– Vi bruker bloggen for å informere om arbeider vi gjør som påvirker nærområdet og infrastrukturen rundt byggeplassen, og om hvilke fag og aktiviteter som er i drift, sier Wilhelmsen.

– Bloggen oppdateres hver fredag, og i tillegg legger vi ut informasjon om ekstraordinære hendelser på byggeplassen, sier Wilhelmsen.

LES OGSÅ:

Her kommer det hundrevis av nye boliger

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere