Blogger om Skullerud-utbyggingen

BLOGGER MED UTSIKT: Svein Atle Wilhelmsen i Skanska legger ut nyheter og bilder om utbyggingen av Skullerud Torg 3 på internett.

BLOGGER MED UTSIKT: Svein Atle Wilhelmsen i Skanska legger ut nyheter og bilder om utbyggingen av Skullerud Torg 3 på internett. Foto: FOTO: NINA SCHYBERG OLSEN

Med egen blogger informerer Skanska naboer og andre nysgjerrige om fremdriften til byggeprosjektet Skullerud Torg.

I FULL GANG: Det graves og bygges på tomten som i flere år lå brakk etter at Lidl fikk nei til å bygge kjempebutikk. Foto: FOTO: NINA SCHYBERG OLSEN

SKULLERUD: Byggingen av boligprosjektet Skullerud Torg pågår for fullt. Her kommer det totalt over 200 leiligheter, i tillegg til en stor dagligvarebutikk, noen andre servicetilbud og et torg for beboere og nabolaget.Skanska, som er entreprenør for tredje byggetrinn på den såkalte Lidl-tomten, har nå en egen ansatt som blogger om utbyggingen på tomten som tidligere gikk under navnet Lidl-tomten.

SE FERSKE BILDER FRA SKULLERUD HER

– Han gjør en kjempejobb i forhold til å holde naboer oppdatert om byggingen, støy, trafikk og annet som påvirker omgivelsene. Skanska er sannsynligvis den første entreprenøren som informerer omgivelsene om fremdriften i et byggeprosjekt på denne måten, sier Anders K. Orset i Skanska Norge.

Nyheter og bilder

Via http://skullerudtorgtrinn3blogg.skanska.no/ kan du blant annet lese at det i disse dager pågår elementmontasje på to blokker parallellt.

– Det vil medføre noe mer tungtransport enn tidligere. En ny P-lomme i Olaf Helsetsvei for lastebiler vil bli tatt i bruk for lossing av elementer. Grunn- og betongarbeider vil pågå som normalt, skriver bloggeren Svein Atle Wilhelmsen.

Denne uken vil noen arbeider pågå til klokken 20, og i slutten av neste uke starter de opp med tømrerarbeider i blokk A.

På bloggen kan du også lese om en liten brann som oppsto i forrige uke.

Positive tilbakemeldinger

Svein Atle Wilhelmsen forteller om gode tilbakemeldinger.

– Vi har fått noen positive kommentarer på bloggen fra byggherren om en ryddig og god byggeplass, og fra naboer/kjøpere som syntes det er artig å følge med på bildene som kommer ut, sier Wilhelmsen.

– Vi bruker bloggen for å informere om arbeider vi gjør som påvirker nærområdet og infrastrukturen rundt byggeplassen, og om hvilke fag og aktiviteter som er i drift, sier Wilhelmsen.

– Bloggen oppdateres hver fredag, og i tillegg legger vi ut informasjon om ekstraordinære hendelser på byggeplassen, sier Wilhelmsen.

LES OGSÅ:

Her kommer det hundrevis av nye boliger

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.