RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bloggere fronter ny kampanje

Hva har bloggeren Malin-Stalin fra Smestad og Fredrik Nilssen fra Skøyen til felles? De skal begge sikre en ekte fremstilling av Oslos motebilde.

OSLO: H&M har engasjert fire spennende motebloggerne i hovedstaden i sin første lokale kampanje her til lands på mange år. Malin-Stalin, Camilla Pihl, Nathalie Helgerud og Vanillascented skal nå dele sine egne bilder og tanker om hvordan de synes Oslo-mote er på sitt beste. Og det med titusenvis av moteelskere i Oslo og omegn.

Jurymedlemmer

Bloggerne sitter i juryen som kårer Oslos stilikon på www.hmlovesoslo.no og de skal lage sin egen utstilling som tolker Oslo-moten i H&Ms nye butikk i Bogstadveien 11, som åpner i morgen.

Vanlige menneskers stil

Den nye H&M-kampanjen heter H&M Loves Oslo og målet er å løfte frem det ekte bildet av Oslo-moten. På den måten ønsker H&M å hylle Oslos motemangfold og kåre Oslos største stilikon.

Så langt har seks finalister blitt kåret. Blant dem Cecilie Andrea Torp fra Nordstrand og eneste «hane i kurven», Fredrik Nilssen fra Skøyen.

I kampanjen står ikke H&Ms egne klær i fokus, men vanlige mennesker med sin egen personlige stil. Kampanjen skal gi Oslos moteelskere en utstillingsplass på nett, der de kan vise seg frem og stemme på andre med stil.

– Når vi først skal åpne Norges største H&M-butikk vil vi gjøre det sammen med kundene våre. Oslos motebilde er rikt og mangfoldig. Derfor vil vi gi alle muligheten til å vise frem sin unike stil, og til å dele og hente inspirasjon fra hverandre, sier kommunikasjonssjef i H&M Norge Vibeke Holann.

– Mye bra stil

De fire bloggerne som deltar i kampanjen, har store forventninger til de kommende ukene.

– Dette er annerledes enn alt som har vært gjort tidligere. Jeg gleder meg veldig til å delta i prosjektet. Oslo-stil er ikke så kjent, men det er mye bra stil ute og går. For meg er Oslo-stil litt typisk skandinavisk. Rene linjer, lite farger men veldig hipstrete, sier Malin Kvande, kjent som motebloggeren Malin-Stalin.

www.hmlovesoslo.no laster man opp et bilde av seg selv der man viser frem sin stil. Bildet kan man dele via Facebook, Twitter og e-post.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere