RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blokker på Nordberg for minoriteter

Samfunnsgeograf Karl Fredrik Tangen, ved Oslo markedshøyskole, uttaler seg på en måte som gjør at man bør stille spørsmål ved hans kvalifikasjoner til å undervise på dette området. Han skriver:

Når villaer skal selges, bør det bygges flotte femetasjes blokker for minoriteter og andre med dårlig råd i stedet. I løpet av 15 år vil det da være masse fine blokker på Nordberg." Det gjelder å spre den relative fattigdommen så mye som mulig", sier Tangen.

Skolelærer Tangen fastslår at det bor altfor mange velstående mennesker på Nordberg. Fakta er at Nordberg stort sett, består av tomannsboliger og beboere med gjennomsnitts inntekt. Jeg må spørre samfunnsgeografen når han har fylt opp Nordberg med fattigdom, hvor blir det plass til vanlige mennesker da?

Så spør jeg skolelærer Tangen, når han sier at om 15 år vil det være masse blokker på Nordberg for innvandrere. Skal han da fortsette å "spre fattigdommen" videre? Hvor skal dette ende?

Bjarne Moe

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere