RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blokkparty: Raperne Amani & RightRime (og Jonas Benyoub utenfor bildet), med fengende låter på den store scena som var rigget i aktivitetsparken på Furuset.
Blokkparty: Raperne Amani & RightRime (og Jonas Benyoub utenfor bildet), med fengende låter på den store scena som var rigget i aktivitetsparken på Furuset.

Blokkparty

Sol, sol, blide folk og gnistrende artister ga festivalstemning. En forsmak på Furusetfesten som i år er fire dager på rappen.

FURUSET: Du ønskes velkommen til en festival som er like variert og spennende som bydelen selv. Furuset er stedet der ingen dager er like.

Del på Facebook

Scenen er rigget i aktivitetsparken og det meste foregår her. Men med masse aktiviteter på Senteret og rundt om. Og det beste er at hele festen er gratis.

Blokkparty

En imponerende artistgalla på programmet. Alt fra lokale helter til mer feterte stjerner. Rapere og dansere vekslet på i den over fire timer maratonforestillingen.

– Om jeg har valget mellom å stå på scenen eller dra til Tusenfryd, så velger jeg scenen, sier en blid Tofan Bashash etter sin opptreden.

Han er den fødte entertainer, og alderen til tross har han opptrådt i over tre år og vært med på Norske Talenter.

Og da mange de minste og ivrigste av publikummerne var hentet hjem for kvelden, overtok de litt eldre både på og rundt scenen.

Det hele med en feiende avslutning fra Ken Ring featuring Jesse Jones.

For alle

I det gnistrende festivalværet kom og gikk folk gjennom hele kvelden.

Unge og mindre unge om hverandre.

– Et kjempeflott arrangement og det passer jo for alle, sier Besa og legger til:

- Vi har vært og feiret åtteårsdagen til min datter Leonora og da blir det en fin avslutning på dagen med konserten her.

Og kommer du deg opp av sofaen så er lørdagen dagen da alt skjer i Bydel Alna.

Furusetfestivalen med matfestival og mye annet.

Linderudfestivalen med program fra morgen til kveld og ikke minst

Betong Session iHaugerud skatepark med skateskole, skatekonkurranse, sparksykkelkonkurranse, artister fra Best of Alna cden og danseshow.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere