RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blottere blir også våryre


En mann i midten av 20-årene onanerte foran en 18 år gammel jente i denne undergangen ved Holmen t-banestasjon tirsdag kveld.
En mann i midten av 20-årene onanerte foran en 18 år gammel jente i denne undergangen ved Holmen t-banestasjon tirsdag kveld.
Politiet ser ingen sammenheng mellom de tre tilfellene med blottere ved Hovseter. De merker en markant økning i denne type hendelser om våren.

HOVSETER/HOLMEN: Tirsdag kveld ble en 18 år gammel jente utsatt for en blotter ved Holmen t-banestasjon. Dette er tredje tilfelle av blotting i Hovseter-området i løpet av kort tid, men disse tilfellene henger ikke sammen, mener politiet.
Vi ser i utganspunktet ingen sammenheng mellom disse tre tilfellene, forteller Håvard Bekk ved etterforskningsavdelingen på Majorstua p0litistasjon til Akersposten.no.

Oppgang om våren

Bekk tror grunnen til at det har vært tre tilfeller så tett opptil hverandre er litt tilfeldig, og at det også har litt sammenheng med denne årstiden.

Det pleier å være en oppgang av denne typen hendelser om våren. Du kan si at våryrhet også inntreffer blant denne delen av befolkningen; de som liker å vise seg frem. Det er ingen grunn til å lage noen dramatikk rundt dette, sier han.

Møysommelig arbeid

Det arbeides for øyeblikket med tilfellet hvor to jenter ble utsatt for en blotter på Hovseter, og Bekk forteller at de også vil jobbe med hendelsen ved Holmen torsdag.
Så vil tiden vise om det er en sammenheng. Dette er møysommelig arbeid, men vi har våre systemer. I tillegg har vi aktivert sentrale deler i nærmiljøet, sier Bekk, med henvisning til Salto-koordinatorene i området.

Blir tatt på alvor

Flere av de personene Akersposten har vært i kontakt med i forbindelse med de forskjellige blotter-hendelsene, føler at de ikke har blitt tatt alvorlig nok når de har meldt saken til politiet. Den 18 år gamle jenta ble blant annet spurt om hvorfor hun ville anmelde saken da hun skulle anmelde blottingen tirsdag kveld.

Vi beklager hvis de får en følelse av at de ikke blir tatt alvorlig. Slike saker kan være vanskelige fordi vi ikke får allverdens beskrivelser, men selvfølgelig tar vi meldingene på alvor, sier Bekk.

Han tilføyer at det er veldig viktig at folk melder fra med én gang de blir utsatt for slike hendelser. Tirsdag kveld ble det satt inn flere patruljer i området rundt Holmen t-banestasjon, men uten resultat.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere