RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bluespumpers på Årvoll


Gisle Ørbeck og Bluespumpers med musikalske forbilder som The Fabulous Thunderbirds.
Gisle Ørbeck og Bluespumpers med musikalske forbilder som The Fabulous Thunderbirds.
Ildsjelene i Kulturklubben på Årvoll gård har fått skikkelig uttelling for strevet. Fullt hus og stor stemning på pubkveldene.

ÅRVOLL: Foreningen har tatt mål av seg til å presentere lokale kjendiser så vel som mer kjente artister. Til denne månedens utgave hadde de hentet inn Bluespumpers.

Litt lokalt

Bandet som spiller blues i den mer amerikanske stilen, med forbilder som Stevie Ray Vaughan og The Fabulous Thunderbirds, kommer fra Fredrikstad, med unntak av bassisten som hører hjemme på Risløkka.

Vi har spilt sammen i fire år og holder oss til god gammal blues. Sist vi spilte ute, på Herr Nilsen, ble vi booket av de glade driverne her på stedet, forteller trommis og lokalpatriot Rolf Johannessen.

Ildsjelene

Lokalene på Årvoll gård er en fin ramme rundt de intime arrangementene. Om det er lavt under taket så er som regel stemningen høy.

Vi er en gjeng som synes det er hyggelig å lage et treffsted for oss som er sånn ca. 30+ eller rundt om der. Her møter du naboen og treffer gamle kjente, forteller Hans Christian Bakke som er leder for Kulturklubben.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere