RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blytung start med Senstad i Oppsal


SKAL TRENE HARDT: Arne Senstad er i gang med jobben sin i Oppsal, og lover at det blir mye hard trening frem til seriestarten i september.
SKAL TRENE HARDT: Arne Senstad er i gang med jobben sin i Oppsal, og lover at det blir mye hard trening frem til seriestarten i september.
Arne Senstad (43) kjørte en tretimersøkt i sin første opptreden som trener for håndballdamene til Oppsal tirsdag kveld.

OPPSAL: – Vi har hatt stor suksess i Storhamar med å trene knallhardt, nå skal vi gjøre det samme i Oppsal, sier Arne Senstad.Treneren var på plass i Oppsal Arena tirsdag etter sju suksessrike på Hamar.

LES OGSÅ: Senstad fra Storhamar til Oppsal

– Jentene fikk en liten smakebit i dag med en tretimersøkt, forteller Senstad.

Skal trene mer

For å klubben dit den er i dag så har Oppsal kjørt en variant hvor man har tillatt spillerne å egne særavtaler i forhold til trening.

LES OGSÅ: Oppsal utklasset Storhamar

Med senstad ved roret er det slutt på det.

– Vi må øke treningsmengden, og det har vi vært tydelige på. Så utfordringen har vært å få på plass en gruppe som vil løfte dette videre, sier Senstad.

Derfor er «halve» laget på vei ut døra i Oppsal Arena.

Verken Kamilla Røed Ersek, Alette Stang Andersson, Rannveig Haugen, Rikke Alræk, Karoline Strømberg, Victoria Korir, Julie Kvale eller Madeleine Dahl Pettersen er med videre.

I tillegg skal Mari Hegnas fremtid avgjøres senere i uken.

– Nå har vi fått på plass spillere som er sultne, og villige til å trene nok. Men vi må hente en strekspiller eller to, sier Senstad.

Svensk stortalent

Mye blir nytt i Oppsal Arena neste sesong, og den kanskje mest spennende nykomlingen er det svenske stortalentet Vanessa Tellenmark (21) fra H43.

– Vi har ikke sett henne så mye «live», men rapportene vi har fått er veldig positive. Magefølelsen er god, og det er litt den samme følelsen som da jeg hentet Izabela Duda til Storhamar i sin tid, sier Senstad.

LES OGSÅ: Røed Ersek ferdig i Oppsal

At Tellenmark er bra er det liten tvil om. Hun har vært med å vinne junior-VM med Sverige, blitt kåret til årets komet i den svenske eliteserien i 2012 og ble nummer syv på toppscorerlisten i eliteserien denne sesongen.

Ungt og spennende

Jobben i Oppsal trigger Senstad, som liker at klubben har en knallsterk junioravdeling i klubben.

– Det er mange unge spennende spillere, og Marte Jonstad Røkke har jeg fantastisk tro på, sier Senstad.

Frida Rønning fra 97-årgangen er også med A-laget.

– Frida er et kjempestort talent, som kan bidra allerede i år, tror Senstad.

I tillegg er som kjent Jenny Sneve (Stabæk), Tina Magnus (Nordstrand), Nina Stokland (Sola) og Malene Solheim (Sola) klare for Oppsal.

– Med så mange nye spillere vil det nok ta litt tid å sy sammen laget. Jeg tror ikke vi vil være et ferdig lag i september, men vi skal forberede oss så godt vi kan, sier Arne Senstad.

Oppsal skal trene hardt frem til 28. juni, så blir det ferie frem til 29. juli før den siste oppkjøringen starter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere