RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

BMW X3 blir XL


Bagasjeplassen er nå på 550 liter. Med setene nede er plassen på hele 1600 liter, noe som er 40 liter mer enn dagens modell. KLIKK PÅ BILDET FOR Å SE FLERE BILDER.
Bagasjeplassen er nå på 550 liter. Med setene nede er plassen på hele 1600 liter, noe som er 40 liter mer enn dagens modell. KLIKK PÅ BILDET FOR Å SE FLERE BILDER. Foto: Daniel_kraus
BMW X3 får nå elektrisk styring og åtte trinns automatgirkasse

Det har lenge vært klart at BMWs X3 skulle fornyes. Dette er den nye bilen, som er litt større enn forgjengeren, men framfor alt mindre tørst på drivstoff.

Der den gamle X3 slapp ut 165 gram CO2/km, slipper den nye ut 147 gram CO2/km fra en motor hvor effekten er økt til 184 hk.

Bilen får nå elektrisk styring og åtte trinns automatgirkasse. Mer elektronikk i hjulopphenget bidrar til bedre kjøreegenskaper.

BMW benytter modellskiftet til å flytte X3-produksjonen fra Graz i Østerrike til South Carolina i USA, hvor X5 og X6 allerede produseres. Ny X3 er på plass i Norge i november

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere