RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bjørn Sem er Norgesmester i vanlig Wrestling. Arkivfot: Carina Alice Bredesen
Bjørn Sem er Norgesmester i vanlig Wrestling. Arkivfot: Carina Alice Bredesen

Bæng og dæng lørdag

Førstkommende lørdag er arrangerer Norges Wrestlingforbund (NWF) NM i tagteam-wrestling. Dermed kan du forvente en god dose med spenning og dæng.

SENTRUM: For andre året på rad arrangeres NM i tagteam-wrestling i BUL-salen.

Arrangørene lover at publikum kan forvente seg maksimal valuta for pengene.

- Det er maksimalt show hele tiden. Publikum kan forvente seg spenning og dæng, sier Erik Isaksen.

Norgesmesterne i 2009, Superheltene fra Metropolis på Hamar, er selvfølgelig et av tagteamene som er med i turneringen, men Kaptein Knoke og Mystiske Roy må være forberedte på at det blir en vanskelig oppgave å forsvare tagteam-tittelen fra i fjor.

- Vi slet virkelig med å holde tårene tilbake når vi endelig kunne titellere oss som mestere. Vi har gjort en kjempejobb og dette var helt herlig, sa en engasjert Kaptein Knoke til Lokalavisen i fjor.

Les også: Fjorårets vinner Kaptein Knoke: -Suverent

Telemarksbataljonen (Gromguten og Sersjant Vold), De Overnaturlige (Gabriel Antonik og T-Jay) og Garm Støylen med muskelkraften til Stig "Slegga" Mortensen er også ute etter å vinne NM-tittelen i tagteam-wrestling. Turneringen består av to semi-finaler og finale, og det blir garantert spenning på veien til NM-troféet.

Vinnerlaget vil få med seg Isak "Rain" Bjerknes minnetrofé til ære for den høyt respekterte tofaldige norgesmesteren i tagteam-wrestling fra 2006 og 2007. I tillegg til tagteam-turneringen blir det også andre wrestlingkamper.

Har man lyst til å oppleve rundt to timer actionfylt sportsunderholdning, er det BUL-salen som er stedet man bør være førstkommende lørdag!

Les også: Wrestlingiconet fra Holmenkollen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere