RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Boblende vernissage

Barna i Åsbråten barnehage vet å kose seg. Tirsdag åpnet de barnehagen til kunstutstilling.

ÅSBRÅTEN: Da var det lekre kanapéer og sjampanjebrus i glass med stett som stod på timeplanen. I forbindelse med barnahagedagen hadde barna brukt en hel uke på å male krus, lage trolldeigfigurer, perle smykker og male bilder i ulike teknikker.
Det har jeg malt, sier Michael Belcovski (5) stolt.
Hvem er det da? Er det deg?

Neeei, det er jo pappa, ler 5-åringen av den dumme journalisten. Dagen brukes til ulike verksteder i barnehagen og barna rullerer rundt på de aktivitetene de ønsker. Barnehagen fokuserer på medvirkning så ungene har selv valgt hva de ville lage til dagens utstilling ut i fra noen alternativer. Egentlig burde denne dagen være i februar før hovedopptaket til barnehageplass er sånn at foreldre kan komme seg rundt og se barnehagene på forhånd, sier styrer Elisabeth Jensen. Selv om Nordstrands Blad er tidlig ute til dagens utstilling drypper det stadig inn med nysgjerrige folk som vil ta en titt.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere