Gå til sidens hovedinnhold

Bodde i bilen på Torshov

Mann hevdet han var kastet ut fra sitt hjem på Torshov. Les politiloggen her.

TORSHOV: Kl. 06.02 kontrollerte politiet en bil på Torshov. I bilen var det en 54 år gammel mann og bilen var full av ting og tang. Dette virket litt underlig, men mannen hevdet at han var kastet ut hjemmefra og bodde i bilen. Han fikk være i fred etter at politiet hadde kontrollert hans personalia.

Mann fraranet 500 kroner

SKIPPERGATA: Kl. 23.47 meldte en 38 år gammel mann at han var fraranet 500 kroner og en lommebok på et serveringssted i Skippergata. Gjerningspersonen ble ikke funnet og mannen vil anmelde forholdet i løpet av dagen.

Bil med hvitt pulver

SENTRUM: Kl. 00.37 kontrollerte politiet en bil i Revierstredet. Føreren hadde ikke førerkort og oppga falsk personalia til politiet. I bilen ble det funnet noe hvitt pulver, og den 32 år gamle føreren ble pågrepet og kjørt til Sentralarresten i Politihuset. Bilen ble tauet inn og vil bli ytterligere undersøkt.

Tyv tatt på hotellrom

OSLO SENTRUM: Fra et hotell i Oslo sentrum kom det kl. 04.11 melding om en tyv som var tatt inne på et hotellrom. Den 27 år gamle mannen erkjente forholdet og saken anmeldes. Mannen ble bortvist fra hotellet frem til kl. 10.00 i dag.

Reklame

Husker du disse to idiotene?