RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bokhøsten med Bekkelaget Lions


Silje Andersen fra Oppsal besøkte Bekkelaget Lions bokmarked for første gang i fjor og var veldig fornøyd med utvalget. Til helgen har du på nytt mulighet til å sikre deg noen bokskatter og samtidig støtte en god sak.
Silje Andersen fra Oppsal besøkte Bekkelaget Lions bokmarked for første gang i fjor og var veldig fornøyd med utvalget. Til helgen har du på nytt mulighet til å sikre deg noen bokskatter og samtidig støtte en god sak. Foto: Arkivfoto: Kristin Trosvik
Fra lørdag til onsdag har du en gylden sjansen til å sikre deg noen bokskatter på Lions bokmarked.

BEKKELAGET: Tradisjonen tro arrangerer nemlig Lions Club Oslo Bekkelaget årets store bokmarked. Begivenheten finner sted i Bekkelagshuset på Sportsplassen fra lørdag 16. til og med onsdag 20. oktober.

– Bekkelagsbeboere og folk fra hele byen har igjen vært rause og gitt oss mengder med bøker, sier presseansvarlig Tom Schibbye i Bekkelaget Lions.


– Dette er vi svært takknemlige for. Det hjelper oss å hjelpe andre, sier han.

Byens beste?

Også i år kan den lokale Lions-klubben skilte med over 20 000 bøker.

– Vi garanterer fulle hyller og at alle kan finne bøker etter sin smak. Her er romaner, reiseskildringer, sportsbøker, historiske bøker, barne- og ungdomsbøker, kokebøker, oppslagsbøker, biografier og alt mulig annet. Dessuten kan vi tilby ganske mange plater, DVD-er og noter, forteller Schibbye.

Prisene er lave og mange godbiter går gjerne i starten, men for dem som vil ha mange bøker for en ekstra billig penge, blir det posesalg mandag, tirsdag og onsdag. Lørdag og søndag blir det også bokkafé, hvor man sitte og bla i bøker med en kaffekopp og noe å bite i.

Gode formål

Overskuddet fra bokmarkedet går uavkortet til gode formål lokalt, i Norge og internasjonalt.

– I år har vi lokalt blant annet gitt bidrag til rullestolheis for funksjonshemmede på den nye EKT-gården, til en klassetur med hvite busser for en klasse på Brannfjell skole, jubileumsgave til Bekkelaget skole og til Bekkelaget seniorsenter og arrangert båttur på fjorden for eldre fra Bekkelaget. I Norge forøvrig har vi blant annet støttet Beitoleiren for blinde, Lions førerhundskole, Operasjon ved til trengende og Tana Neseby HC-leir, forteller Schibbye.

Internasjonalt støtter Lions arbeid mot blindhet i Afrika, bygging av skoler i fattige landsbyer og mye annet.

– Vi håper leserne setter pris på Lions innsats til hjelp og støtte for andre og vil besøke bokmarkedet til glede for seg selv og for alle som Lions kan hjelpe, avslutter Tom Schibbye.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere