*Nettavisen* Nyheter.

Bøler fikk syv baklengs i cupen

RØDT KORT: Haben Solomon Habtay ble utvist i slutten av første omgang. Foto: Foto: Marie Lytomt Norum

Bøler hadde lite å stille opp med da de ble slått 0-7 i første runde av NM-kvaliken.

Klikk på bildet for å forstørre.

TØFT BAK: Det var mye å gjøre for Bølers forsvarsspillere.

HARALØKKA: Målsterke Hauerseter styrte kampen mot Bøler fra første avspark. Allerede etter første omgang hadde hjemmelaget sluppet inn fem mål, i tillegg til at de hadde fått to gule kort og en utvisning.

- Vi hadde 7-8 debutanter på dette nivået, og det ble en røff opplevelse for dem, sier Per-Morten Bjarnøy, som nå har blitt både hovedtrener og sportslig leder i Bøler.

Bjarnøy var ikke fornøyd med søndagens tap, men ser fortsatt positivt på Bølers framtid.

- Hauerseter scorte alle de fire første målene sine på bakromsscoringer, mange med marginal offside, så jeg er fornøyd med at vi ikke ble direkte spilt ut. Dette er noe vi enkelt kan rette opp senere.

På grunn av sykdom og skader i troppen ble også veteranen Kjell Arne Jerstad med på kampen, sammen med sønnen Thomas Jerstad. Kjell Arne spilte da sin 378. kamp i Bøler-drakta.

Nytt lag

Etter fjorårets sesong har Bøler mistet nesten alle nøkkelspillerne i A-laget, i tillegg til at den den forrige hovedtreneren Atle Jan Larsen takket for seg etter seks år i klubben.

I de siste 2-3 årene har Bøler hatt en opprydning i klubben, både i organisasjonsstrukturen og økonomien, men nå mener Bjarnøy at det har begynt å gå i riktig retning.

- Vi har dessverre slitt med økonomiske midler til å gi A-laget gode treningsforhold denne vinteren, og det har gjort at mange av spillerne har skiftet klubb. Nå består laget vårt av mange spennende juniorspillere, i tillegg til at vi har fått noen nye spillere fra andre klubber. Vi kommer til å stille med et sterkt lag framover, forteller Bjarnøy.

LES OGSÅ: Her er cupoppsettet for Oslo-lagene

- Jeg tror vi skal klare å berge plassen i 3. divisjon, konkluderer treneren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.