*Nettavisen* Nyheter.

Bøler sliter

Før inneværende sesong sto Bøler oppført med formidable 45 seire og tre tap på 18 måneder, nå har laget kun kapret ett poeng på åtte kamper.

Haraløkka: Noe må ha gått veldig galt for klubben som viste så mye positivt i forkant av årets sesong. Nå har laget riktignok tatt skrittet én divisjon opp, men det er ikke der skoen trykker. Spillerflukt og dissens i støtteapparatet må ta mye av skylden og det er en frustrerende tid for trener Dag Arne Midtland.

Mye kluss

Jeg har ansvaret, men tar ikke skylda for de elendige resultatene. Åtte mann med førstedivisjonserfaring som har spilt i fjor og eller i vinter er borte, de fleste mer enn overraskende for meg, samt en meget viktig lagleder som ga seg og dro hjem under en trening 7. mai. Hadde jeg tenkt på meg selv og mitt trenerrykte hadde jeg trukket meg der og da, fordi forutsetningene for trenerjobben plutselig var radikalt forandret, men som innfødt Bølergutt ville jeg ikke være blant de som kastet inn håndkledet på grunn av motgang, dette orienterte jeg også fotballstyret om etter Skjetten-kampen (0-5), forklarer treneren.

Hvilke grep har du måttet ta?

Jeg har blitt tvunget til å tenke helt nytt. Det vil si at jeg bruker egne juniorer mer og oftere enn det jeg hadde tenkt. På sikt vil dette komme klubben til nytte, men kortsiktig er det en ulempe da tredje divisjon vil være en stor belastning for den enkelte, sier Midtland.

Fremdeles glød

I mandagens kamp mot talentene fra Lyn ble det nok et tap, denne gang med 4-1, men tar man en titt bak resultatet så viste de gjenværende Bølergutta at det kun er noen finjusteringer som skal til for å snu trenden. Innsatsen er det lite å utsette på og laget kommer til mange avslutninger.

Kaptein og superveteran Kjell Arne Jerstad (40) og flere nye unggutter har nå som mål å skape et trygt fundament som skal bringe Bøler bort fra jumboplassen.

Fremdeles er det glød og innsats i kampene selv om jeg uten å ville det, må bytte for mye i posisjoner og lagdeler på grunn av uteblivelser og utestengelser.

Likevel har vi både mot Bærum (1-3) og Lyn hatt lange perioder med godt angrepsspill og ingen gule eller røde kort, samt at unggutta har klart seg veldig bra. Da har jeg ikke glemt "gamlegutta" som har giddet å bidra i motgang, avslutter Midtland.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.