Bølgen og Moi til Nydalen

Her blir det Bølgen og Moi - i Nydalsveien 30.

Her blir det Bølgen og Moi - i Nydalsveien 30.

Gled dere alle sultne (og tørste) i år kommer "Mai du skjønne milde" til Nydalen med Bølgen og Moi.

NYDALEN: Det har lenge vært sikkert at det skal flytte inn en ny restaurant i Nydalsveien 30. Men hvilken, har ikke vært så lenge sikkert.

Men nå har vi også fått vite det, det er det anerkjente café og restaurantkonseptet Bølgen og Moi (Foodgarage), som skal lage mat i Nydalen. Ikke bare til Nordre Akers sultne restaurantgjengere, men også til business- og BI-folket.

Folkelig og uhøytidelig

Dette blir spennende. Selve lokalet er spesielt, med blant annet hele 9 meter under taket. Det er Arkitektfirmaet Snøhetta som tegner restauranten og det blir så bra! sier daglig leder i Bølgen og Moi, Torleif Høyvik.

Han forteller at det vil bli en uteterrasse med plass til 100 gjester. Inne blir det 80 plasser, samt vil det bli et eget selskapslokale med plass til rundt 50 personer. Restauranten skal etter planen være åpen hver dag - fra formiddag til kveld.

Vi satser på et folkelig og uhøytidelig restaurantmiljø også med mulighet for take away og cateringmeny. Men vi strekker oss gjerne til også å arrangere brylluper og andre høytidelige anledninger. I tillegg vil vi legge til rette for møtelokaler for blant annet businessfolket, og de er det jo mange av i Nydalen, sier Høyvik.

Vedfyrt spesialovn

Og for alle pizza- og pastanytere så kan Høyvik fortelle om en vedfyrt spesialovn som skal gi ekstra høy kvalitet på både pizzaen og pastaen, som skal være fersk og hjemmelaget.

Og selvfølgelig skal også den gode vinen og champagnen på plass, beroliger Bølgen og Mois daglige leder.

Nydalen er et veldig spennende område og fremdeles under utvikling med mer business og flere beboere på gang. Men vi tar mer enn gjerne i mot gjester fra hele Nordre Aker og omegn, sier Høyvik som også gleder seg til åpningen i mai.
Bølgen og Moi startet opp i 1995. I dag teller virksomheten fem restauranter med til sammen 150 ansatte.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.