RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bolig til 12 millioner skapte visningshysteri


DALHEIMVEIEN 9C: Det var visning på denne boligen på Nedre Bekkelaget i helgen og megler forteller om ville tilstander. – Flere har råd til 12 millionersbolig nå enn for tre år siden, sier megler Kim Krabbe.
DALHEIMVEIEN 9C: Det var visning på denne boligen på Nedre Bekkelaget i helgen og megler forteller om ville tilstander. – Flere har råd til 12 millionersbolig nå enn for tre år siden, sier megler Kim Krabbe. Foto: Foto: Privatmegleren
Folk valfartet til visningen av luksusboligen i Dalheimveien i helgen. 50 prospekter ble revet bort på rekordtid.

NEDRE BEKKELAGET: Funkisvillaen ligger i Dalheimveien 9C på Nedre Bekkelaget og lå ute for salg til 12 millioner kroner.I løpet av helgens visning gikk boligen for 13,05 millioner kroner, hele 1.050.000 kroner over takst. Boligen ble solgt etter en intens budrunde.

LES FLERE BOLIGSAKER FRA OSLO HER

– Rå beliggenhet

Det 182 m² store funkishuset er nyoppført med eksklusive detaljer og ligger i umiddelbar nærhet til sjøen.

Megler Kim Krabbe ved Privatmegleren, som har solgt mange av boligene på Oslo-øyene de siste årene, inkludert denne, forteller at boligmarkedet på Nedre Bekkelaget er brennhett om dagen.

Kim Krabbe
MEGLER: Kim Krabbe

– Dette er jo en sjelden perle. En nyoppføring med ekstremt høy standard. Bare heisen kostet 70.000 kroner, den har en 80 kvm stor terrasse og en beliggenhet som er helt rå, et steinkast unna sjøen, sier megler.

Gikk tom for prospekter

Kim Krabbe forteller om en visningsrunde i helgen av de sjeldne.

– Det var helt hysterisk, jeg delte ut 50 prospekter i løpet av de første 30 minuttene. Jeg gikk tom. Jeg forutså at det kom til å komme mange på visning, men dette overgikk selv mine forventninger, forteller Krabbe som sier han satt igjen med 32 navn på liste etter helgens visning.

SJEKK BOLIGPRISENE I DITT OMRÅDE HER

– Jeg kunne sikkert solgt fem stykk av Dalheimveien 9C i løpet av en uke, det var så mange som ville ha den boligen, sier megleren som forklarer tiltrekningskraften med beliggenhet og ikke minst boligens stil og standard.

Funkis er poppis

– Funkisboliger er populære, det er noe mange mennesker drømmer om og det er ikke så mange av dem på øyene. Det er sikkert ti år siden sist det var en nyoppført funkis på Nedre Bekkelaget, sier Krabbe

– Er det ikke overraskende at så mange kan være med på en budrunde når boligen ligger ute til 12 millioner kroner?

– Vi ser at mange flere har råd til en bolig til 12 millioner nå enn for tre år siden, det har skjedd noe der. Og dette var en unik bolig, avslutter Krabbe.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere