RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Boligbygg: - Vårt hus, vårt ansvar

Boligbygg tar ansvaret for forfallet i Dalsveien 31 b, men skylder på stramt vedlikeholds- budsjett.

Holmen: - Dalsveien 31 b er vårt hus. Det er derfor også vårt ansvar å vedlikeholde huset, sier Marit Jakobsen Leganger, markeds- og kommunikasjonsdirektør i Boligbygg Oslo KF.

Boligbygg har mottatt klager fra de ansatte ved huset og er klar over behovet for vedlikehold.
- I fjor utbedret vi tak i to bad, reparerte deler av gjerdet og fjernet trær. Vi er klar over at behovet er langt større enn dette.

8. juni var Boligbygg på befaring på eiendommen for å kartlegge hva som må gjøres.
- Dette er en eiendom vi fikk hjemmel til i november 2005. Befaringen vår bekrefter at fasaden trenger et løft. Vi må også ta stilling til hva vi gjør med det tomme bassenget.

Boligbygg har ikke gjort noen beslutninger om konkrete tiltak som skal gjøres i Dalsveien. Og ifølge Jakobsen Leganger har de 10 500 leiligheter og et stramt vedlikeholdsbudsjett, noe som fører til en streng prioritering mellom eiendommene.
- Det jeg kan si er at vi nå har kartlagt behovet, og at vi vurderer behovet for tiltak opp mot andre eiendommer. Vi forsøker også ofte å ta arbeider ved flere eiendommer samtidig, dette sparer både tid og kostnader, sier Jakobsen Leganger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere