RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Boligbygg får på pukkelen

Beboerne i kommunale boliger på Grünerløkka og Sagene er blant de mest misfornøyde kundene til Boligbygg Oslo KF.

SAGENE/GRÜNERLØKKA: En MMI-undersøkelse Boligbygg selv har bestilt gir et nedslående resultat for det kommunale boligforetaket. Bare tre av ti er fornøyd med hvordan Boligbygg tar vare på bygningene sine, og hele 41 prosent av dem som har tatt kontakt med Boligbygg sier de ikke har fått den hjelpen de trengte.
Aller verst er forholdene i Oslo indre øst. Bydelene Grünerløkka, Sagene og Gamle Oslo har flest kommunale leiligheter, og flest misfornøyde kunder av Boligbygg. Blant annet føler bare 34 prosent trygghet for seg og sine i de kommunale gårdene i Østkantavisas nedslagsfelt.
Det er i indre øst vi har den eldste bygningsmassen, og det er også der folk bor tettest. Da blir naboers problemer og eventuelt avvikende livsførsel mer påtrengende, sier kommunikasjonsdirektør Marit Jakobsen Leganger i Boligbygg.
Hun påpeker samtidig at det er i Oslo indre øst Boligbygg har gjort de største forbedringene, og brukt mest penger på oppussing av fasader og våtrom.
Det kommer ikke helt klart fram i undersøkelsen om det er det ytre eller indre vedlikeholdet beboerne er misfornøyde med, påpeker informasjonssjefen, som også forteller at de samarbeider med bydel Sagene om å gjøre gårdsrom i kommunale gårder hyggeligere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere